VITO zoekt cleantech helden! Counter klimaatverandering met jouw idee!

door | mrt 22, 2018

Ligt klimaatverandering jou na aan het hart? Heb je een fris, innovatief of gedurfd idee om dit aan te pakken en wil je dit graag in actie omzetten? Of er je eigen zaak mee uitbouwen? Neem dan zeker deel aan Climate Launch Pad 2018! (www.climatelaunchpad.org)

CLP2018 is wereldwijd de grootste wedstrijd voor innovatieve cleantech ideeën. Deelnemers uit meer dan 40 landen strijden voor de eerste plaats in deze uitdagende competitie. VITO is coördinator voor de Belgische /Luxemburgse deelnemers. Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van volgende criteria: duurzaamheid, impact op klimaatverandering, groeipotentieel, vaardigheden en enthousiasme. Iedereen die gelooft in zijn of haar onderzoek en die droomt van een eigen zaak kan deelnemen (studenten, jonge ondernemers, onderzoekers, starters …). Dien je baanbrekende idee in vóór 14 mei 2018.

Lees meer: https://vito.be/nl/nieuws-evenementen/nieuws/climateLaunchpad-2018-gaat-op-zoek-naar-nieuwe-cleantech-helden

Pin It on Pinterest

Share This