BEKO: PERSLUCHTBEHANDELINGEN

door | sep 11, 2018

Perslucht is een energievreter is de gedachte. Maar u kunt uw energieverbruik verlagen, de persluchtkwaliteit verbeteren en de bedrijfsresultaten verhogen met de juiste persluchtbehandeling en meetinstrumenten.

Lucht wordt van buitenaf aangezogen en gecomprimeerd en bevat altijd contaminanten zoals olie, vocht, stof en bacteriën. Zonder adequate behandeling, vormt perslucht een risico voor uw productkwaliteit, uw proces en uw portemonnee.

Lekkages in leidingwerk, koppelingen of apparatuur leiden tot een verhoogde persluchtverbruik en daardoor hogere energiekosten plus extra slijtage aan compressor en componenten. Maar wanneer u inzicht hebt in de energievreters, kunt u heel eenvoudig je bedrijfskosten, energieverbruik en onderhoudskosten aanzienlijk verlagen.

Hoe kunt u uw energieverbruik inzichtelijk maken?

Wanneer hebt u voor het laatst uw persluchtinstallatie op lekkages gecontroleerd?

Waar kunt u besparingen treffen om een efficiënter proces te waarborgen?

Al meer dan dertig jaar beantwoorden wij deze vragen voor onze klanten en helpen wij ze om hun processen efficiënter te maken, hun product te verbeteren en hun energiekosten te verlagen.

Het uitvoeren van een Air Audit door ons deskundige serviceteam, geeft inzicht in uw persluchtinstallatie, brengt de componenten in kaart en toont de potentiele besparingen in uw persluchtsysteem door de pijnpunten aan te duiden. De resultaten uit de Air Audit worden weergegeven in een uitgebreid rapportage waarin de meetresultaten worden weergegeven en brengen wij een advies uit over energiebesparingspotentialen en of uw perslucht voldoet aan de voor u geldende normen of eisen.

Neem vandaag nog contact  met ons op en profiteer van onze know-how op het gebied van persluchtconditionering, condensaatbehandeling en persluchtmeetinstrumenten.

BEKO TECHNOLOGIES
Compressed Air Intelligence
E : benelux@beko-technologies.com
W: www.beko-technologies.nl
T: +31-165-320300

Pin It on Pinterest

Share This