Internal Sales Representative

nov 9, 2018

ACO Passavant NV, gevestigd te Merchtem, is de Belgische dochteronderneming van de Duitse ACO Groep en is gespecialiseerd in afwateringssystemen en afscheidingstechnieken. De ACO Groep telt autonome bedrijven in 40 landen waar in totaal 4000 medewerkers zorgen voor een omzet van meer dan 800 miljoen euro.

We bieden totaaloplossingen voor efficiënt waterbeheer aan. Het productgamma beheerst de gehele afwateringsketen : van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. Naast het aanbieden van de beste producten, draagt ACO expertise, service, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

Als internal sales representative staat u onze klanten : architecten, ingenieurs, aannemers en bouwheren bij met raad en daad. Je geeft deskundig advies omtrent het gebruik van onze producten. Daarnaast zal je ook instaan voor de offertes én de opmaak van de lastenboekteksten. Om dit te realiseren werk je nauw samen met de buitendienst.

Competenties

– Je hebt interesse in de bouwsector en hebt liefst een bouwtechnische affiniteit
– Je neemt initiatief en beschikt over een hands on-mentaliteit
– Je kan autonoom en oplossingsgericht werken
– Je bent stipt , nauwkeurig en gedreven
– Je bent een teamplayer, positief en commercieel ingesteld.
– Je bent tweetalig NL / FR

Ons aanbod

We zijn een klein dynamisch bedrijf met de ruggengraat van een multinational en de flexibiliteit van een KMO. We geven je alle tools om je job met fierheid te kunnen uitvoeren en je komt terecht in een groeiende onderneming. Er is begeleiding en een interne opleiding voorzien om het productgamma te leren kennen.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met motiverende extralegale voordelen (bonus, groepsverzekering, maaltijdcheques,…).

E-mail: mn@aco.be
Tel.: +32 52 38 17 70

Pin It on Pinterest

Share This