+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Sales Engineer – Binnendienst

jan 10, 2019

Hidrostal Benelux is een jong en succesvol bedrijf in Antwerpen gespecialiseerd in pompen voor rioolgemalen en oppervlakte-watergemalen. Vanwege de almaar toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Sales Engineer – Binnendienst.

Functieomschrijving
Hidrostal houdt zich bezig met het verkopen van: pompen, spare parts en service. De werktuigbouwkundige- en pomp hydraulische knowhow vormen het onderscheidend vermogen van Hidrostal in dit marktsegment. Wij bieden top kwaliteit, energiezuinige oplossingen en daardoor een gunstige life time cost voor onze producten en projecten. De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit: waterschappen, industrie (end of pipe en studiebureaus.
Je bent een belangrijk aanspreekpunt binnen ons bedrijf voor onze Belgische en Franstalige klanten en je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig selecteren, calculeren en uitbrengen van offertes veelal op basis van beschikbare lastenboeken en na een intensieve interne training. Daarnaast beheer je de openstaande projecten en onderhoud je contact met je klanten en buitendienst collega om oplossingen te kunnen bieden. Ook een correcte en tijdige verwerking van de ontvangen opdrachten behoort tot je takenpakket.
Vanwege deze verantwoordelijkheden en vrijheid verwachten we een gemotiveerde en energieke collega, die goed in ons team past.

Bedrijfscultuur
Familiair team, technisch, creatief, pragmatisch, kwaliteit staat bovenaan, open, korte lijnen en afspraak is afspraak.

Profiel

A2/Bachelor Electromechanica/Elektronica werk- en denkniveau
▪ Affiniteit met verkoop van technische producten B2B
▪ Uitgebreide kennis van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel etc.) is een vereiste
▪ Minstens 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
▪ Goede beheersing van het Nederlands.
▪ Kennis van Engels, Frans en Duits is een pré
▪ Woonachtig in de regio Antwerpen
▪ Vasthoudend, stressbestending, accuraat en flexibel
▪ No nonsens instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit

Geboden
Een aantrekkelijke en veelzijdige baan bij een jong en dynamisch bedrijf. De beloning is marktconform en is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail je CV en korte motivatie dan naar info@hidrostal.be

Pin It on Pinterest

Share This