Service Technicus

mrt 25, 2019

In de zelfstandige functie als Service Technicus verricht je op aanvraag van de klant werkzaamheden voor de indienstname, montage, herstel en onderhoud van geleverde toestellen/apparatuur. Je werkzaamheden bij de klant voldoen aan de kwaliteitsnorm die KROHNE hanteert, niet alleen op het technische vlak, maar ook in je contact met de klant. Het schrijven van een bijbehorende servicerapporten voor de juiste afhandeling is onderdeel van je klantbezoek. In deze rol heb je veelvuldig contact met je collega’s op de binnen- en buitendienst van KROHNE BELGIUM.

Wat zoeken wij:

• Je hebt een afgeronde bacheloropleiding technical engineering degree of gelijkwaardig door ervaring;
• Je hebt affiniteit met onze producten en projecten in de meet- en regeltechniek;
• Je mondelinge en schriftelijke vaardigheid in Nederlands en Frans is uitstekend;
• Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel.
Buiten dit voel je je prettig in een team van technisch experts en staan accuratesse, proactiviteit voorop.

Wij zijn op zoek naar de Service Technicus die plezier heeft in en energie haalt uit het proactief service verlenen naar de verschillende stakeholders binnen en buiten de KROHNE organisatie.

Heb je vragen over de functie of de procedure, neem dan contact op met Liesbeth de Geus +31 78 6306 321 of via L.dGeus@krohne.com. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet!

Over Krohne

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. Het expertiseniveau op het gebied van procesmeting is uniek, zowel in de standaard toepassingen als in klant specifiek maatwerk. KROHNE heeft 17 productielocaties in 12 landen en heeft daarnaast in ruim 45 landen een eigen sales organisatie en exclusieve agentschappen in 55 landen. KROHNE BELGIUM is gevestigd in Groot-Bijgaarden. Zij is een grote verkoopafdeling binnen de KROHNE groep. KROHNE BELGIUM behartigt de verkoop in België en Groot-Hertogdom Luxembourg van het complete pakket meetinstrumenten dat door de KROHNE groep ontwikkeld is en wordt geproduceerd. Binnen KROHNE heerst er een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor de infofiche van Krohne.

Pin It on Pinterest

Share This