Eurowater werft aan!

door | okt 31, 2019

Het van oorsprong Deense Eurowater is één van Europa’s meest toonaangevende leveranciers van waterbehandeling-oplossingen voor de industrie, stadsverwarmingsinstallaties, ziekenhuizen en waterbedrijven. Het bedrijf kent reeds jarenlang een solide groei en gezien de stijgende vraag naar water-efficiënte oplossingen, zoekt men thans naar technische versterking voor hun Belgisch filiaal in Nazareth-Eke.

Ben jij een gemotiveerde startende of ervaren service technieker die van variatie houdt en de ene dag bijvoorbeeld graag in de brouwerij sector en de andere dag dan weer graag in de chemische sector rondloopt? Dan loont het zeker de moeite om eens verder te lezen en te overwegen of jij de geknipte persoon bent voor deze job.

Klik hier om de volledige vacature te lezen

Succes!

Pin It on Pinterest

Share This