Enthousiaste Techniekers-Operators

dec 5, 2019

Jouw opdracht

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de bouw, de installatie en het onderhoud van technische installaties (waterzuiverings-, grondreinigings-, zeefinstallaties, mengers …) in België.  Je bent sterk geïnteresseerd in mechanica, elektriciteit en automatisering en zoekt mee naar een oplossing op maat van de klant.

Jouw profiel

  • Je hebt een TSO- of BSO-opleiding in een elektrische en/of mechanische richting.
  • Je voornaamste taak is het elektrisch en mechanisch onderhoud van installaties in België, zowel op eigen projecten als bij klanten.
  • Je bent bereid om te doen wat nodig is om de klus te klaren op een zorgvuldige, veilige en kwalitatieve manier en zoekt pro-actief naar gepaste oplossingen bij defecten.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisselend werk.
  • Na een opleidingstraject kan je zelfstandig aan de slag. Na verloop van tijd zijn doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of departementen
  • binnen het bedrijf mogelijk.
  • Je bent vlot in het Nederlands en hebt een basis Engels.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs BE is een pluspunt.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende job in een gedreven team, met een competitief salarispakket met extra-legale voordelen en doorgroeimogelijkheden binnen een sterke en bloeiende wereldspeler. Je wordt grondig begeleid en opgeleid.

Interesse?

Bezorg ons je CV via onze website www.deme-group.com/jobs.

DEC (DEME Environmental Contractors – Scheldedijk 30, Haven 1025, 2070 Zwijndrecht)

 
DEC

DEC is een internationale milieuaannemer met meer dan 20 jaar ervaring in specialisatie in grond- en grondwatersanering, sedimentbehandeling, waterbouwwerken, recyclagetechnieken, inrichting, afdekking en sanering van stortplaatsen, milieubaggeren en herontwikkeling van brownfields.
Dankzij multidisciplinaire teams ontwerpt en bouwt DEC onafgebroken nieuwe technieken en oplossingen. DEC kan diensten aanbieden gaande van eenvoudige aannemingsopdrachten tot langlopende design, build, maintenance & finance overeenkomsten.
Met haar eigen afdeling R&D en haar sterk uitgebouwd technisch departement ontwikkelt, ontwerpt en bouwt DEC onafgebroken nieuwe technieken en oplossingen.
Bij een modern milieubedrijf als DEC staat aandacht voor milieu, veiligheid en kwaliteit uiteraard centraal. DEC beschikt over alle certificaten om deze prioriteit waar te maken.

Purazur

Purazur is een dochteronderneming van internationaal milieu-aannemer DEC (DEME Environmental contractors).
Purazur is gespecialiseerd in de behandeling van verontreinigd water. Wereldwijd bestaat slechts 2,5% van al het water uit zoet water. Van dit zoete water is bijna 90% niet direct beschikbaar. Van het beschikbare zoet water, wordt vandaag wereldwijd ongeveer 70% al gebruikt. Door de verdere toename van de wereldbevolking en de industriële ontwikkeling zal de behoefte aan zoetwater en de watervoetafdruk wereldwijd alleen maar stijgen, daar de beschikbaarheid ervan dreigt af te nemen.
Er bestaat bijgevolg in toenemende mate behoefte aan het recycleren en terug in het zoetwatercircuit brengen van alle vormen van industrieel en huishoudelijk afvalwater via inzet van geavanceerde technologie (AOP, membranen…). Een uitdaging voor de komende generaties, waar Purazur een rol in wil spelen. Purazur onderscheidt zich door het aanbieden van een breed scala aan specialistische technieken, nodig om ‘online waterzuivering’ in grote industriële installaties te verzorgen. De petrochemische, farmaceutische en de non-ferro industrie zijn voor Purazur belangrijke targetklanten. Purazur steunt op de aanwezigheid van de internationale DEME-groep en het daarbij horende netwerk en ervaring.
Purazur biedt totaalpakketten van ontwerp, bouw en financiering tot onderhoud en uitbating over lange termijn.

Pin It on Pinterest

Share This