Process Operator 12u-shift

jul 7, 2020

Nippon Gases, growing hand in hand with all Industries!

Gas. Hoewel je het niet altijd beseft, kom je er elke seconde van de dag mee in contact. Nippon Gases slaagt erin iets zo fundamenteels als lucht in te zetten op manieren die ervoor zorgen dat fabrieken schoner en productiever werken, voedsel beter smaakt, ademhalen makkelijker gaat en productieprocessen efficiënter verlopen — kortom, die al onze levens beter maken. Sinds december 2018 maken we deel uit van de Taiyo Nippon Sanso Corporatio, een Japans bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de industriële gassenwereld. Dankzij die ervaring, is TNSC één van de vier grootste gasbedrijven ter wereld. TNSC bouwde een uitgebreid bedrijfsportfolio uit dat bestaat uit een gevarieerd gamma aan industriële gassen alsook aanverwant materiaal, installaties en technologieën. Hoe? Omdat wij de gas professionals zijn. Samen willen wij jouw wereld verbeteren. Onze state of the art en op maat gemaakte oplossingen en technologieën maken ons een strategische partner voor de hele industrie. Geef ons een probleem en wij lossen het op voor jou. Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Wil jij deel uitmaken van het Nippon Gases Benelux team, bestaande uit meer dan 280 ervaren en toegewijde medewerkers? Heb jij zin om een echte gas professional te worden? Dan is het nu het moment ! Voor onze vestiging in Oevel zijn we op zoek naar een

Process Operator 12u-shift

Functie
 • Als Process Operator controleer en optimaliseer je, vanuit de controlekamer in Zwijndrecht, de werking van de verschillende luchtsplitsingsinstallaties van Nippon Gases in de Benelux.
 • Je bent, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het opstarten, stilleggen en optimaal laten functioneren van de fabrieken.
 • Je volgt verladingen op en hebt inbreng in het leverschema van de vloeibare producten.
 • Je rapporteert aan de Production Manager Benelux.
Profiel
 • Je hebt een Bachelor in Electro-Mechanica, Chemie of een A2-technisch diploma met een bijkomende opleiding tot Process Operator of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt ervaring met automatisch gestuurde processen, bij voorkeur in een chemische of aanverwante omgeving.
 • Je bent inventief, analytisch denkend, leergierig,flexibel en stressbestendig met een sterk veiligheidsbewustzijn.
 • Je hebt een basiskennis van de Engelse en Franse taal en jouw kennis en interesse in PC-gebruik is een voordeel.
 •  Je bent bereid om alleen in een continu ploegensysteem van 12 uur per schift te werken met een dagregime van 6.30 u. tot 18.30 u. en een nachtregime van 18.30 u. tot 6.30 u. Dit in een cyclus van 28 dagen waarvan je slechts 14 dagen werkt en bijgevolg jouw verplaatsingen beperkt.
 • Je bent een sterke teamplayer met veel verantwoordelijkheidszin en een breed interesseveld.
Nippon Gases biedt jou
 • Een uitdagende functie met een hoge graad aan zelfstandigheid binnen een professionele internationale organisatie;
 • Persoonlijke doorgroeimogelijkheden;
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

 

Interesse in deze vacature ? Stuur dan je CV met motivatie en foto naar : jobs.benelux@nippongases.com

Ontdek onze website www.nippongases.com/be en kom te weten hoe jouw talent een impact kan hebben.

Pin It on Pinterest

Share This