Milieucoördinator

Bent u milieucoördinator en wilt u deelnemen aan boeiende thema’s en bedrijfsbezoeken, terwijl u voldoet aan de 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝗯𝗶𝗷𝘀𝗰𝗵𝗼𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝟯𝟬 𝘂𝗿𝗲𝗻?

Club Milieu, ontstaan door een samenwerking met Wiels,  biedt milieucoördinatoren van diverse bedrijven en organisaties een platform voor uitwisseling van kennis en ervaring. Met dit programma blijft u op de hoogte van de laatste wetgeving en ontwikkelingen in uw vakgebied.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: materialen en afvalstoffen, duurzaamheidsrapportage, klimaat, energie, afvalwater, handhaving, actualiteit en water. Ook staan er twee interessante bedrijfsbezoeken op het programma.

Het programma bestaat uit 8 bijeenkomsten in Kortrijk of in Brugge en 2 bedrijfsbezoeken telkens op woensdagavond vanaf 18u30.

Wat staat er op het programma?

Thema 1: Materialen en afvalstoffen: evoluties in regelgeving en aanpak
Thema 2: Duurzaamheidsrapportage – CO2 Footprint – CSRD – ESG
Thema 3: Klimaat
Thema 4: Energie
Thema 5: Afvalwater: een financiële kijk
Thema 6: Handhaving
Thema 7: Actualiteit: met Mario Deketelaere op de sofa
Thema 8: Water
Thema 9: Bedrijfsbezoek bij IVBO te Brugge
Thema 10: Bedrijfsbezoek

Locatie: Brugge of Kortrijk

Startdatum: Woensdag 25 september 2024
Prijs: € 930,00 (excl. BTW)

Sessies: 10

GERELATEERDE POSTS

Wij zoeken collega’s

Wij zoeken collega’s

Project Engineer WaterIngenieur | Melle (Gent), BelgiëSeureca Industrial Water Services, een dochteronderneming van de Veolia Groep, is een consulting- en engineeringbureau actief op het gebied van industrieel watermanagement, waterzuivering en afvalwaterhergebruik....

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...