a

Algemene info

Bedrijfsnaam: RvB Engineering BV
BTW: NL8217.95.910.B.01
Adres: Nobelstraat 18
NL-3846CG Harderwijk
Tel.: +31 88 7868500
Fax (think green): –

Contactpersonen + functie:
Erwin Bonestroo – Accountmanager
E-mail: info@rvbgroep.nl
Website: www.rvbgroep.nl
Opgericht: in 1995
Aantal medewerkers: 26
Omzet: –

b

Omschrijving

RvB is een adviserend en organiserend engineeringsbureau met creatieve oplossingen voor de bouw van verhardingen.We verzorgen ontwerpen van terreinen, tankparken en bedrijfslocaties met innovatieve funderingen, onderhoudsvrijevloeistofdichte voorzieningen en creatieve ontwerpen met onderbouwde keuzes. Van idee tot oplevering zijn we verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van uw complete project. Turnkey leveren we een locatie op, geheeln aar uw wensen. Deze wensen verwerken we pragmatisch in het ontwerp, waardoor we op maat oplossingen aandragen voor uw vraagstukken. Met een creatieve en onafhankelijke blik op het project staan we u graag vanaf het prille begin bij in een project.

Grond mechanische onderzoeken, geotechnische onderzoeken, ontwerpen, vergunningen, constructieberekeningen, rioleringsberekeningen, budgetteringen, grondbalans en hoogteplan, funderingsadvies en berekeningen, bouwkundigen civiele ontwerpen, projectmanagement en risico, projectbegeleiding, projectbeheersing en onderhoud.

d

Specialisaties

engineeringsbureau, mechanische onderzoeken, geotechnische onderzoeken, constructieberekeningen, rioleringsberekeningen, budgetteringen, grondbalans, hoogteplan, funderingsadvies, civiele ontwerpen, projectmanagement, projectleiding, projectbeheersing, projectonderhoud, tankparkontwerpen
i

Publireportage

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.