a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Vanhees Metalen nv
BTW: BE 0436.936.696
Adres: Katoenstraat 6B-3920 Lommel
Tel.: +32 14 81 07 23
Fax (think green): +32 14 81 04 74

Contactpersonen + functie: Jo Vanhees – Bestuurder
E-mail: info@vanheesmetalen.be
Website: www.vanheesmetalen.be
Opgericht: in 1909
Aantal medewerkers: 42
Omzet: 25.000.000 euro

b

Omschrijving

Reeds meer dan 100 jaar is Vanhees Metalen nv gespecialiseerd in het ophalen en verwerken van schrootafval. Met hun eigen containerdienst halen zij het afval bij klanten op en zorgen zij voor een milieuvriendelijke behandeling op hun site in Lommel. Hun schaar- en shredderinstallatie maken van allerhande ferro en non-ferro schroot opnieuw ovenklare producten die worden ingezet door gieterijen doorheen Europa en Azië. Vanhees Metalen is tevens een erkend depollutiecentrum waar autowrakken verplicht verwerkt moeten worden en ontdaan worden van alle gevaarlijke vloeistoffen. Als laatste zijn zij tevens gespecialiseerd in de afbraak van metalen constructies, ovens, enz. Door het behalen en het onderhouden van de ISO 9001 – ISO 14001 en VCA-certificaten, verbindt Vanhees Metalen zich ertoe continu in te zetten op de verbetering van de kwaliteits,- milieu- en veiligheidseisen.

d

Specialisaties

Inzameling van bedrijfsafval, recycling algemeen, recycling van aluminium, schroot, gebruikte vaten, non-ferro en metalen, metaalhoudende katalysatoren, terugwinning van metalen, verkleining van schroot, inzameling van batterijen

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.