a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Van Meeuwen Chemicals BV
BTW: NL804692622B01
Adres: Leeuwenveldseweg 5a
NL-1382LV Weesp
Tel.: +31 294 494 494
Fax (think green): +31 294 494 490

Contactpersonen + functie:
Robert Huizenga – Business Development Manager
Roderick van de Weg – Sales Engineer
E-mail: additives@vanmeeuwen.com
Website: antifoamchemicals.com
Oprichting: 1977
Aantal medewerkers: 12
Omzet: –

b

Omschrijving

Van Meeuwen Chemicals onderscheidt zich met op maat gemaakte antischuim-oplossingen voor elk afzonderlijk productieproces. Ze zijn specifiek ontwikkeld voor een preventieve werking. Of voor het beheersbaar houden van onontkoombaar schuim in het proces. De nieuwste Van Meeuwenproducten hebben een langdurig effect als standaardproducten niet aan uw eisen voldoen.

Teveel schuim in het productie- of verwerkingsproces dat leidt tot ongecontroleerde veiligheidssituaties, een vermindering van de productiecapaciteit, problemen tijdens transport, hogere kosten en minder opbrengsten? Het voorkomen en beheersen van schuim op de meest efficiënte en effectieve manier is één van de belangrijkste doelen in processen waar schuimvorming optreedt. En niet alleen om bedrijfseconomische redenen, maar ook vanwege de steeds strenger wordende regelgeving en eisen vanuit de overheid met betrekking tot (voedsel-)veiligheid, hygiëne en biologische afbreekbaarheid.

De antischuim-middelen van Van Meeuwen Chemicals zijn deels geregistreerd als additieven die in voedsel terecht mogen komen of er mee in contact mogen komen conform de FDA-specificatie 173.340. Zo kunnen bedrijven deze additieven veilig gebruiken bij bijvoorbeeld recyclingprocessen of bij het verwerken van groenten en aardappelen.

Het creëren van procesverbeteringen is wat Van Meeuwen drijft. Het familiebedrijf, dat werd opgericht in 1934, betrad de markt voor procesadditieven in de jaren 80 en heeft zich er sindsdien in gespecialiseerd. Bent u geïnteresseerd om te weten wat er in uw bedrijf kan worden bereikt? Vraag één van onze specialisten om advies over welke van onze antischuim-middelen het meest geschikt is voor uw productieproces.

d

Specialisaties

  • Anti-block & Slip Agents
  • Anti-schuim oplossingen (Anti-foam)
  • Anti-fog
  • Anti-static
  • Slibverwerking
  • Softeners & Finishers
  • Wetting & Spreading Agents
i

Publireportage

Download hier de publireportage

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.