a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Veldeman
BTW: BE 0435.395.782
Adres: Industrieterrein Vostert 1220B-3960 Bree
Tel.: +32 89 47 31 31
Fax (think green): +32 89 47 37 77

Contactpersonen + functie: Rolf Van Moer – Manager Business Unit Projects
E-mail: info@veldemangroup.com
Website: www.veldemangroup.com
Opgericht: in 1970
Aantal medewerkers: 112
Omzet:25.000.000 euro

b

Omschrijving

Veldeman is wereldspeler in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van aluminium en stalen zeilstructuren. Wilt u een composteringsfaciliteit opzetten, verontreinigde grond saneren, afval opslaan, permanente afvalverwerkingsunits installeren of een droogzone creëren? Veldeman ontwerpt een overkapping die voldoet aan uw wensen en noden. Onze turnkey oplossingen kunnen voorzien worden van alle mogelijke opties zoals industriële poorten, nooddeuren, verlichting, ventilatie, …

Onze structuren zijn modulair en kunnen gemakkelijk uitgebreid of verplaatst worden. Alle onderdelen zijn roestvrij en hebben een lange levensduur. Dankzij het lichtdoorlatende membraan kan er bespaard worden op elektriciteitskosten. De hallen zijn volledig afgesloten waardoor er geen geurhinder is. Onze oplossingen zijn zowel geschikt voor tijdelijk als voor permanent gebruik en kunnen aangekocht of gehuurd worden.

Veldeman heeft 45 jaar ervaring en tevreden klanten over de hele wereld. Naast het hoofdkantoor in Bree, heeft het bedrijf een vestiging in de USA, in Chili en in India. Veldeman beschikt over een high-tech research en development afdeling en een dedicated projectafdeling.

d

Specialisaties

Bodem: overkappingen en hallen voor bodemsanering, sanering, uitvoering, producten en apparatuurAfval en recycling: overkappingen en hallen voor compostering, opslag en afvalverwerking, uitvoering, deponeren, opslag en overslag, recycling van, verbranding van afvalE-NEWSKlik hier voor het laatste nieuws van Veldeman

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.