a

Algemene info

Bedrijfsnaam: VITO nv
BTW: BE 0244.195.916
Adres: Boeretang 200
B-2400 Mol
Tel.: +32 14 33 55 11
Fax (think green): –

Contactpersonen + functie:
E-mail: vito@vito.be
Website: www.vito.be
Oprichting: 1991
Aantal medewerkers: 909
Omzet: –

b

Omschrijving

VITO is een toonaangevend, internationaal onderzoeks- en adviescentrum. Het reikt kennis en technologische innovaties aan die de transitie naar een duurzamere samenleving faciliteren.

Dit doen we op het vlak van energie, chemie, materialen, gezondheidstechnologie en landgebruik. Wij verbinden verschillende partijen in een duurzame waardenketen. Door samenwerking, schaalvergroting en toenemende expertise kunnen we zo slimmer gebruik maken van bestaande duurzame oplossingen en nieuwe technologieën ontwikkelen.

Technologie moet haalbaar en rendabel worden gemaakt. Dat vraagt om partnerships tussen onderzoeksinstellingen, commerciële partijen en de overheid, die samen impact realiseren in de duurzaamheidstransitie. VITO vormt hierbij de vernieuwende kracht door het bieden van inhoudelijke kennis, innovatieve processen en businessmodellen.

VITO legt die connectie tussen onderzoek, overheid en markt, tussen kennis, beleid en business om samen impactvolle veranderingen te initiëren.

VITO. Vision on Technology for a Better World.
Duurzaam. Ondernemend. Inspirerend. Creatief.

d

Specialisaties

  • Energie
  • Chemie
  • Materialen
  • Gezondheid
  • Landgebruik

E-news

VITO ondertekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst

VITO ondertekent een nieuwe samenwerkingsovereenkomst die prominente partijen van India en Europa verbindt met de ‘Clean Ganga Europe Desk’New Delhi, 12 februari 2019: Tijdens de India EU-water forum, dat vandaag plaatsvindt in de Indiase...

Lees meer
Klik hier voor de VITO-nieuwsberichten
Klik hier voor het VITO-jaarverslag

Pin It on Pinterest