Hiller GmbH wint de German Design Award 2021

door | okt 18, 2020

Over de German Design Award

De German Design Award is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld en heeft een goede reputatie tot ver buiten het vakgebied. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke designtrends. Elk jaar worden innovatieve producten, hun fabrikanten en ontwerpers bekroond. Degenen die hier winnen hebben met succes bewezen tot de besten te behoren.

Hiller GmbH was dit jaar de winnaar in de categorie Excellent Product Design – Human-Machine-Interface.

De prijs is voor de visualisatie van de nieuwe Hiller SEE-Control Pro besturingsunit die begin 2021 de huidige besturingsunit zal vervangen. Het zet nieuwe maatstaven in de bediening van decanters en maakt indruk met zijn frisse en eenvoudige design. De schermen zijn duidelijk en de menunavigatie is duidelijk gestructureerd. Het display is daardoor voor iedere gebruiker intuïtief te bedienen. Alarm- en trendevaluaties ondersteunen de operator en zorgen voor de best mogelijke decanter prestaties. Zachte kleurovergangen en duidelijke lettertypen zorgen voor visuele aantrekkingskracht van het scherm. Daarnaast is er een licht/donker schakelaar geïntegreerd voor optimale bediening bij wisselende lichtomstandigheden.

 

 

 

 

Hiller GmbH is erg blij met het winnen van de German Design Award 2021!

De prijsuitreiking vindt plaats in februari 2021.

www.hillerzentri.de

Pin It on Pinterest

Share This