Gloednieuwe website Uro-Flame staat online!

Uro-Flame kondigt met terechte trots aan dat zij op maandag 30 januari de nieuwe Uro-Flame website lanceerden! Deze nieuwe  website heeft een compleet nieuwe moderne look-and-feel, inclusief een nieuw menu om een duidelijk overzicht te geven van alle Uro-Flame diensten.

De vernieuwde website is gericht op B2B, business-to-business dus, en vooralsnog niet bedoeld voor consumenten. Handelaars, installateurs, verantwoordelijken binnen bouwbedrijven, projectontwikkelaars … kunnen er een account aanmaken.

Alle informatie over de firma, producten en prijzen zijn zeer overzichtelijk in een nieuw jasje gestopt. Een website met webshop is nooit volledig af, Uro-Flame werkt dus continu verder aan vernieuwing en zorgt voor een regelmatige aanvulling van artikelen en documentatie.

Nog een extra grote troef is het relatiebeheer in de webshop. Het raadplegen van je bestelgeschiedenis en het downloaden van facturen is voortaan zo gebeurd. Het bewaren van favoriete artikelen en het aanmaken van projectlijsten wordt nu ook een koud kunstje.

In de webshop kan je o.a. terecht voor:
– brandblussers
– slanghaspels
– watervoerende armaturen
– brandpreventie
– pictogrammen
– gereedschap

Op de nieuwe website vind je o.a.:
– productinformatie
– handleidingen en brochures
– nieuwsberichten
– FAQ-pagina
– lijsten met favorieten
– projectlijsten
– bestelgeschiedenis
– …

Uro-Flame biedt o.a.:
– levering uit eigen voorraad;
– distributie en warehouse in eigen beheer;
– 24 u. levering van voorraadartikelen in Nederland;
– custom-made producten, volledig aangepast aan de wensen van de klant;
– dienst na verkoop;
– private labelmogelijkheden;
– ondersteuning bij promotie en acties.

Neem gerust eens een kijkje op de nieuwe website en laat hen weten wat je ervan vindt!
www.uro-flame.nl

 

 

 

Amanti bv (Sally Willems)

GERELATEERDE POSTS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.