Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze systemen echt uniek maakt, is dat elk filter gelijk is aan maar liefst 5.600 liter flessenwater. Bovendien schenken de dispensers van Ameauré niet alleen natuurlijk, maar ook bruisend en gekoeld water, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte drinkervaring.

Of je nu een grote openbare ruimte, een kantoor of een kleine werkplek hebt, Ameauré heeft gegarandeerd een drinkwatersysteem dat aan jouw behoeften voldoet. De staande dispensers zijn stijlvol ontworpen en voorzien van een geavanceerde filtratietechnologie om water te zuiveren van onzuiverheden en verontreinigingen. De systemen zijn ideaal voor drukbezochte ruimtes en bieden een constante toevoer van natuurlijk, bruisend en gekoeld water. Bovendien behoren ze tot de meest compacte ter wereld, waardoor ze amper plaats innemen op de werkvloer.

Voor kleinere ruimtes zijn de tafelmodellen van Ameauré de perfecte keuze. Ze zijn compact, elegant en passen gemakkelijk op een tafelblad of aanrecht. Ondanks hun compacte formaat bieden ze dezelfde geavanceerde filtratietechnologie als de staande dispensers en schenken ze eveneens natuurlijk, bruisend en gekoeld water. Ze zijn handig en kosteneffectief voor persoonlijk gebruik of voor kleine groepen mensen.

Een van de belangrijkste voordelen van de drinkwatersystemen van Ameauré is hun duurzaamheid en ecologische impact. Met elke filter die gelijk is aan 5.600 liter flessenwater, vermijd je het gebruik van wegwerpflessen en verminder je plastic afval aanzienlijk. Dit zorgt dus voor een veel geringere milieu-impact en bevordert duurzaam watergebruik.

 

Bovendien zijn de drinkwatersystemen van Ameauré op lange termijn een kosten effectieve keuze in vergelijking met het kopen van flessenwater. Je bespaart op de kosten van het kopen en weggooien van wegwerpflessen en hebt altijd toegang tot schoon drinkwater tegen een lagere prijs. De terugverdientijd van een waterdispenser ligt gemiddeld op 6 maanden.

De drinkwatersystemen van Ameauré zuiveren steeds het aanwezige drinkwater op de aanwezigheid van bacteriën, organische polluenten en zware metalen. Daarbij respecteren ze het behoud van de aanwezige mineralen en de licht alkalische zuurtegraad. Het resultaat is hoog kwalitatief water met een fantastische smaak.

Conclusie: Ameauré als partner in drinkwater biedt uw bedrijf ecologische, financiële en duurzame voordelen.

www.ameaure.be

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...