Duurzaamheidscoach: Ontdek de impact van duurzaam ondernemen binnen uw organisatie

 

Wilt u als bedrijf of organisatie niet achterblijven op vlak van duurzaamheid? Mis dan dit kortdurende traject niet! Ontdek praktische training in duurzaamheidsprincipes, leer duurzame kansen te identificeren en ontwikkel communicatievaardigheden met stakeholders. Word een expert in het meten van duurzaamheidsprestaties en laat u inspireren door boeiende casestudy’s en effectieve tips voor duurzaamheidscoaching. Neem deel en vermijd het risico om achter te blijven!

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

  1. Vier klassikale sessies (= 4 x 3 u.), waarbij wordt ingegaan op:
    1. Achtergrond, basisbegrippen, principes en meerwaarde van duurzaamheid;
    2. Ontwikkelen van de duurzaamheidsstrategie;
    3. Implementatie van de duurzaamheidsstrategie;
    4. Opvolging en rapportering.
  2. Een individuele sessie (= 3 u.) ter plaatse bij de onderneming van de deelnemer.

 

Praktische informatie en Inschrijvingen:

Start: dinsdag 21 mei 2024
Locatie: Gent
Sessies: 5 Lesdagen: 5 (waarvan één datum individueel vast te leggen met de docent)
Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO portefeuille.

 

Interesse in een andere milieuopleiding? Bekijk ons volledig aanbod aan milieuopleidingen.

GERELATEERDE POSTS

Milieucoördinator

Milieucoördinator

Bent u milieucoördinator en wilt u deelnemen aan boeiende thema's en bedrijfsbezoeken, terwijl u voldoet aan de 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲 𝗯𝗶𝗷𝘀𝗰𝗵𝗼𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝟯𝟬 𝘂𝗿𝗲𝗻?Club Milieu, ontstaan door een samenwerking met Wiels,  biedt milieucoördinatoren van diverse bedrijven en organisaties...

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...