Maak duurzaamheid een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering

Milieugids partner SBM

Maak duurzaamheid een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering

Heeft u ooit stilgestaan bij de impact die uw bedrijf kan hebben op onze planeet? Nu is het moment om niet alleen te denken aan winst, maar ook aan welzijn en milieu. De nieuwe Europese CSRD-verplichtingen naderen snel, en uw bedrijf zal transparanter dan ooit moeten rapporteren over zijn duurzaamheidsinspanningen.

De opleiding Duurzaamsheidsrapportering (CSRD), aangeboden in Gent en Brugge, is uw kans om voorop te lopen in deze belangrijke ontwikkelingen. Wij bieden een praktijkgerichte training die u door de nieuwste wetgeving en strategieën leidt. Na onze opleiding heeft u alles in huis om van duurzaamheid een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering te maken.

Wat kunt u verwachten?

  • Inzicht in het Europese kader van de Green Deal.
  • Praktische kennis over het opstellen van een duurzaamheidsrapport.
  • Persoonlijke coaching in het implementeren van deze nieuwe vereisten binnen uw organisatie.

De opleiding bestaat uit drie modules, waarvan de eerste twee in groepsverband worden gegeven en de derde individuele begeleiding biedt bij u op locatie. Dit biedt een unieke kans om direct toepasbare kennis en vaardigheden op te doen.

Schrijf u nu in om uw plaats te verzekeren voor de startdata in 2024!

Gent: Vanaf 13 juni 2024 – € 1120 excl. BTW
Brugge: Vanaf 15 oktober 2024 – € 1180 excl. BTW
Gent: Vanaf 21 november 2024 – € 1180 excl. BTW

Wilt u meer weten of heeft u specifieke vragen?
Neem gerust contact op of bezoek onze website voor meer informatie. Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst!

Interesse in een andere milieuopleiding? 

GERELATEERDE POSTS

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...

Waterzuivering: Een Bron van Groene Energie

Anaerobe waterzuiverings-installaties kunnen biogas produceren, een bron van groene energie die op verschillende vlakken kan ingezet worden bij bedrijven. Van energienetten naar aandrijving van warmtepompen: ontdek enkele opties om van uw waterzuiveringsinstallatie...