PARTNERFICHE

AAQUA

Bedrijfsnaam: AAQUA nv
BTW: BE 0464.834.391
Adres: Mechelsesteenweg 122
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel.: +32 15 33 17 58

Contactpersonen + functie:
Rob Van den Broeck – Gedelegeerd bestuurder
E-mail: info@aaqua.be
Website: www.aaqua.be
Oprichting: 1998
Aantal medewerkers: 24
Omzet: 8.000.000 euro

algemene info

Ons verhaal & onze missie

AAQUA  is gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties, gaande van fysicochemische voorzuiveringen, biologische zuiveringen en slibbehandeling tot volledige waterhergebruikinstallaties, inclusief warmterecuperatie.

De droge zomers van de afgelopen jaren hebben waterhergebruik meer en meer op de kaart gezet. In 2015 tekende AAQUA voor een primeur door een Vlaams bedrijf te voorzien van een integrale hergebruikinstallatie. Deze installatie laat toe om 70% van het gezuiverde afvalwater te recycleren tot water van drinkwaterkwaliteit zodat dit opnieuw kan gebruikt worden.

De terugverdientijd bedroeg slechts 3 jaar.

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van dit gezuiverde water heeft AAQUA ter gelegenheid van zijn 20-jarig bestaan het bier TOREAU laten brouwen met dit hergebruik water. Het grote succes van Toreau maakt de psychologische barrière om afvalwater op te zuiveren naar drinkwater zeer klein.

Voor projecten rond warmterecuperatie werkt AAQUA nauw samen met BLUE HEAT. Deze samenwerking resulteerde in de BLUE HERO (Blue Heat Recovery Operation, warmterecuperatie uit afvalwater) en de BLUE TOWER (warmterecuperatie uit stoom).

Ons team steunt op een jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) in deze sector. Onze directe, no-nonsenseaanpak met kennis van zaken wordt dan ook ten zeerste door onze klanten geapprecieerd. We streven steeds naar de meest efficiënte en de meest eenvoudige oplossingen voor uw afvalwaterprobleem.

SPECIALISATIES

 

  • Mechanische zeven
  • Flotaties en platenbezinkers
  • Fysisch chemische behandeling
  • Biologische zuivering
  • Slibverwerking
  • Warmte hergebruik
  • Proces controle

 

PUBLIREPORTAGE

EXTRA

E-NEWS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.