PARTNERFICHE

Benvitec – Mining for Solutions

Bedrijfsnaam: Benvitec nv
BTW: BE 0449.252.035
Adres: Koolmijnlaan 185
B-3582 Beringen
Tel.: +32 11 45 07 50

Contactpersonen + functie:
Joachim Desaever – Business Unit Manager
E-mail:
info@benvitec.be
Website:
www.benvitec.be
Oprichting:
1992
Aantal medewerkers:
165

algemene info

Ons verhaal & onze missie

Benvitec – kort voor Belgian Environmental Technology – ontstond drie decennia geleden uit de mijnbouw. Diep in de mijnschachten stonden we schouder aan schouder, verbonden in veiligheid en loyaal aan onze waarden. Sindsdien realiseren we als één onbreekbare familie zaken waar anderen afhaken. Heldenmoed verpakt in bescheidenheid. Oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidszin als overlevingsdrang.

Dit DNA zit in ons systeem van werken en in onze manier van denken. Dit DNA genereert elke dag opnieuw 1.000 volt aan energie voor een duurzame relatie met onze medewerkers, klanten en leveranciers. En het is de stuwende kracht achter onze overtuiging om de wereld en de maatschappij een stukje mooier te maken.

De afgelopen dertig jaren hebben we een heel arsenaal aan expertises opgebouwd en industriële projecten gerealiseerd. We hebben geleerd dat de grootste uitdagingen overwonnen kunnen worden door onze kennis te combineren. Ons talent ligt in het vinden van de juiste oplossing voor elk technisch vraagstuk. Daarbij staan drie van onze expertdomeinen centraal: Fire Protection, Kunststofbewerking en Luchtzuivering.

luchtzuivering

Om te voorkomen dat jouw productiefaciliteit ongewenste geuren, stoffen of gassen uitstoot, ontwerpen en plaatsen wij luchtzuiveringsinstallaties. Eerst doen wij natuurlijk een grondige analyse van de specifieke omstandigheden, waarbij wij op zoek gaan naar de optimale oplossing.

 

  • BlueFil® demister concepts
  • Horizontale en verticale gaswassers
  • Biofilters
  • RTO
  • Overkappingen
  • Internals

sociale media