a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Desotec NV
BTW: BE 0441.856.180
Adres: Regenbeekstraat 44
B-8800 Roeselare
Tel.: +32 51 246 057
Fax (think green): –

Contactpersonen + functie:
Dries Neirinck, Regional Business Director
Jeroen Callewaert, CCO
E-mail: info@desotec.com
Website: www.desotec.com
Oprichting: 1990
Aantal medewerkers: 130
Omzet: 55.000.000 euro

b

Omschrijving

DESOTEC is een internationale ontwikkelaar, producent en leverancier van zuiveringsoplossingen voor lucht en water, gebaseerd op de technologie van actieve kool. Dit omvat het ontwerp, de constructie en het leveren van een breed gamma mobiele adsorptiefilters, en dit op huurbasis, m.a.w. zonder investeringskost. We produceren ook turnkey projecten op maat van de klant. Om aan al uw wensen te voldoen, ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten in ons R&D-centrum in België. Dankzij onze ruime stock in onze magazijnen in België, Spanje, Italië en Polen, kunnen we de producten die u nodig heeft over heel Europa leveren, 24/7.

d

Specialisaties

afvalwaterbehandeling, zuivering van industrieel afvalwater, grondwaterzuivering, insitu grond- en grondwaterzuivering, recycling van afvalwater, reductie van czv en aox gehaltes in water, filterinstallaties voor afvalwaterverwerking, filters en toebehoren, luchtzuiveringsinstallaties, geurbestrijding, geurhinderbestrijding, bodemsanering, bodemreiniging, verwijdering van VOS (vluchtige organische stoffen)

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.