a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Envisan nv
BTW: BE 0448.294.111
Adres: Tragel 60 . B-9308 Hofstade – Aalst
Tel.: +32 53 73 16 52
Fax (think green): +32 53 77 28 55
E-mail: info@envisan.com
Website: www.envisan.com
Oprichting: 1992
Aantal medewerkers: 101 (Jan De Nul Group telt 6.458 medewerkers wereldwijd)
Omzet: 65.346.343 euro (2018)

Contactpersonen + functie:
ir. J.P.J. De Nul – Bestuurder
Julie De Nul – Bestuurder
Dirk Van Rompaey – Bestuurder
Paul Lievens – Bestuurder
An Smet – Bestuurder
Nico Leys – Head Projects
Kristof Nachtergaele – Head Valorisation Centres
Annick Van Hyfte – Head Strategy and Business Development
Heleen Schellinck – Public Relations

b

Omschrijving

Envisan biedt zijn klanten steeds een totaaloplossing aan waarbij zowel met de economische als met de ecologische aspecten rekening wordt gehouden. Klanten uit de publieke en private sector wereldwijd vertrouwen op hun expertise en ervaring voor een antwoord op de meest complexe vragen.

Als milieuaannemer levert Envisan een belangrijke bijdrage aan de verbetering van het milieu. Envisan werkt actief aan de duurzame ontwikkeling van brownfields, het saneren van verontreinigde industrieterreinen en woongebieden, het verwerken van uitgegraven gronden en het oplossen van milieuproblemen in havens, kanalen en waterlopen.

Envisan onderscheidt zich daarbij steeds door een sterk probleemgerichte en geïntegreerde aanpak van ontwerp tot uitvoering, afgestemd op de specifieke situatie op het terrein en de eisen van de klant.

Envisan kan daarvoor onder meer rekenen op de inzet van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, eigen materieel en eigen verwerkingscentra en de verschillende ondersteunende diensten van Jan De Nul Group.

d

Specialisaties

Behandeling, reiniging, verwerking van sedimenten, bodem-, en grondwater, verwerking en valorisatie van afval, -milieubaggerwerken en sedimentbehandeling, herontwikkeling van brownfields.
i

Publireportage

E-news

klik hier voor het laatste Envisan-nieuws