a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Foronex bv
BTW: BE 0829.136.402
Adres: Ooigemstraat 16 . B-8710 Wielsbeke
Tel.: +32 56 67 31 00
E-mail: info@foronex.eu
Website: www.foronex.eu
Oprichting: 1967
Aantal medewerkers: 29

Contactpersonen + functie:

Handrin Wemel – CEO
handrin.Wemel@foronex.eu

Kristof Jansseune – Account Manager
kristof.jansseune@foronex.eu
+32 494 50 61 75

Joos Wemel – Account Manager
joos.wemel@foronex.eu
+32 477 45 86 99

Pierre Vandenabeele – Account Manager
pierre.vandenabeele@foronex.eu
+ 32 498 90 55 00

Andy Vandenberghe – Account Manager
andy.vandenberghe@foronex.eu
+32 498 90 55 41

b

Omschrijving

Foronex staat in voor de financiële- en fysieke overname van uw houtresten en -overschotten, zowel binnen de productie- als de post-consumermarkt. De uitgebreide vloot aan eigen logistieke middelen verzekert een grootschalige capaciteit om de evacuatie van zeer grote en recurrente reststromen bij u te behandelen. Dankzij haar extensieve, steeds verruimende internationale relationele netwerk binnen de circulaire industrie en de markt voor substitutie brandstoffen (c.q. bio energie), kan Foronex diverse duurzame valorisatiemogelijkheden vinden met belangrijke toegevoegde waarde voor zowel zijn aanbrengers als afnemers. Daarbij is het verpakken (in klein- en grootverpakking) en opzuiveren van houtkrullen tot hoogwaardige Animal bedding voor gebruik in de ligplaatsen van paarden en hoenders, een mooie revalorisatie binnen de eigen productieafdeling Royalstar,

Vanaf het inkopen en samenbrengen van de benodigde hoeveelheden, het voorbehandelen of op specificatie brengen van de producten en het afstemmen van de aanleveringen in functie van wisselende productienoden, vallen binnen de uitgebreide dienstverlening die door Foronex geboden wordt aan haar afnemers bij hun behoefte aan herbruikbare producten en/of substitutiebrandstoffen.

Je herkent de bedrijvigheid van het zeer enthousiaste team onder de handelsnamen: Foronex en/of Royalstar en door de zeer herkenbare vrachtwagens met blauw.

d

Specialisaties

  • houtrestproducten
  • biomassa beheer
  • animal bedding
  • houtpellets
  • sierschors
  • logistieke diensten

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.