a

Algemene info

Bedrijfsnaam:
Groundwater Technology Belgium bvba
Btw: BE 0844.90.32.56
Adres: Sheffieldstraat 13
NL-3047 AN Rotterdam
Tel.: +31 102 38 28 69
Fax (think green): –

Contactpersonen + functie:
Yvo Veenis – Directeur
E-mail: yve@gtbv.nl
Website: www.gtbelgium.be
Oprichting: 1989
Aantal medewerkers: 11
Omzet: –

b

Omschrijving

Groundwater Technology levert de beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen. Zij willen hiermee duurzaam bijdragen aan het milieu.

Groundwater Technology levert In Situ en andere vormen van bodemsaneringen op een projectmatige manier. Zo staan zij samen met de opdrachtgever en het studiebureau in voor onderzoek en advies tot en met de uitvoering en afronding van het probleem.
Bijkomende bouwtechnische problemen kunnen eveneens door hen gecoƶrdineerd worden. Zo kunnen zij zeer accuraat het hoofd bieden aan de meest complexe bodemproblemen.

Bij Groundwater Technology kiest men altijd de meest geschikte technieken zodat de opdrachtgever op een efficiƫnte en prijs verantwoorde manier geholpen wordt.

De aanpak van Groundwater Technology leidt tot een blijvend succes doordat de processen in de bodem voortdurend bijgestuurd worden door een team van ervaren en deskundige medewerkers.

d

Specialisaties

De beste totaaloplossingen voor complexe bodemproblemen
i

Publireportage

Voor deze partner is er geen publireportage beschikbaar.

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.