a

Algemene info

Bedrijfsnaam: INDAVER nv
BTW: BE 0427.973.304
Adres: Dijle 17a . B-2800 Mechelen
Tel.: +32 15 28 80 00
E-mail: info@indaver.be
Website:
www.indaver.be
www.sustainabilityreport.indaver.com

Contactpersonen + functie:
Alain Konings – Directeur verkoop & marketing huishoudelijk afval
Francis De Schepper – Director sales industrial waste services België
Oprichting: 1987
Aantal medewerkers: 1.700
Omzet: + 500.000.000 euro

b

Omschrijving

Indaver is een hoogtechnologisch bedrijf gespecialiseerd in geïntegreerd en duurzaam afvalbeheer. Indaver biedt oplossingen voor bedrijven en openbare besturen in België en Europa.

Total Waste Management voor bedrijven

Indaver staat in voor advies, ophaling, verwerking en totaalbeheer. Ieder bedrijf zoekt geschikte oplossingen voor industriële afvalstromen. Indaver adviseert, transporteert en zoekt de beste verwerking. Ook het volledige beheer van al het gevaarlijk en niet-gevaarlijk bedrijfsafval kan op maat van de klant uitgewerkt worden. Met een uitgebreid team van ervaren medewerkers wordt naar de meest efficiënte oplossing gezocht. Hiervoor beschikt Indaver naast eigen moderne installaties ook over verwerkingsmogelijkheden bij derden. Dankzij deze unieke combinatie biedt Indaver altijd de beste oplossing met de nadruk op een duurzame samenwerking in een volwaardig partnership.

Public waste PartnershipS voor openbare besturen

Gemeenten en intergemeenteljjke samenwerkingverbanden kunnen voor de uitvoering van hun lokale afvalstoffenbeleid een beroep doen op de specialisten van Indaver. Samen met de lokale overheid gaat Indaver op zoek naar de beste oplossing waarbij een integrale aanpak van preventie, inzameling en verwerkingvoorop staat.

Indaver biedt binnen Public waste PartnershipS aan openbare besturen 3 types dienstverlening aan:

  • Nuttige toepassing van stedelijke afvalstoffen
  • Organisatie van afvalbeheersystemen
  • Management van publieke verwerkingsinfrastructuren
d

Specialisaties

Samenwerken met Indaver kan in alle mogelijke contractuele vormen zoals het verwerven van gebruiksrechten in installaties van Indaver, build-own-operatetransfer contracten, klassieke dienstenovereenkomsten, consessie,… Het openbaar bestuur beslist volledig autonoom in hoeverre zij de controle wil bewaren.

E-news

Klik hier voor het laatste nieuws van Indaver