a

Algemene info

Bedrijfsnaam: InduTec vzw
BTW: BE 453.352.462
Adres: Nellie Melbalaan 73B-1070 Brussel
Tel.: +32 2 534 33 79
Fax (think green): +32 2 534 33 95

Contactpersonen + functie: Céderic Doutrelepont – Managing Director
E-mail: info@indutec.be
Website: www.indutec.be
Opgericht: in 1994
Aantal medewerkers: 4
Omzet:

b

Omschrijving

InduTec komt sedert verschillende jaren tegemoet aan de groeiende vragen uit het bedrijfsleven voor projecten van O&O in onderaanneming of in samenwerkingsverband. Of het gaat over ondernemers die willen beginnen met een nieuwe activiteit of een goed gevestigd bedrijf, toepassingen zijn voornamelijk gelegen in het ontwerp en de ontwikkeling van technische of commerciële prototypes.

InduTec biedt een complete dienstverlening aan kandidaatondernemers. Deze dienstverlening ligt in de lijn van subsidies van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan Spin-offs en Starters. Iedereen die vanuit een vernieuwend idee (waarvoor een markt bestaat) een economische activiteit wil uitoefenen kan InduTec contacteren.

Daarnaast helpt InduTec de Hogescholen hun know-how te valoriseren door efficiënt gebruik te maken van de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan de oprichting en ontwikkeling van bedrijven.

d

Specialisaties

Dienstverlening aan kandidaatondernemers

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.