a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Monostore bv
Btw: NL 805578432 B01
Adres:
Schaliënstraat 5 bus 3 B-2000 Antwerpen
Carlsonstraat 17NL-8263 Kampen
Tel.:
+31 38 337 07 00
+32 03 232 73 21
Fax (think green): +31 38 337 07 08

Contactpersonen + functie:
E-mail: info@monostore.com
Website: www.monostore.com
Oprichting: 1985
Aantal medewerkers: –
Omzet: –

b

Omschrijving

Monotstore is de overkoepelde naam van een bedrijvengroep die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van ronde constructies, zowel in gewapend beton als in gecoat staal.

De activiteiten op dit gebied zijn begonnen in 1985. Aanvankelijk opererend onder de naam Wolf-System is later, toen de activiteiten een meer internationaal karakter kregen, gekozen voor de naam Monostore. Hierbij verwijst ‘Mono’ naar de uit één stuk bestaande (monoliete) wanden, terwijl ‘store’ duidt op de opslag van goederen. Dus zeg maar: naadloze opslagsystemen.

Monostore heeft eigen ingenieurs in dienst voor het maken van een duurzaam maar tevens kostenbewust ontwerp. Verder beschikt Monostore over een eigen uniek en gepatenteerd bouwsysteem waarmee de ontworpen tanks en silo’s kunnen worden gerealiseerd. En, misschien wel het belangrijkste, Monostore heeft eigen bouwploegen die de werkzaamheden snel en efficiënt op locatie uitvoeren.

Juist deze werkwijze van ‘ontwerpen en bouwen’, ‘turnkey’, ‘design and construct’, of hoe u het maar wilt noemen, maakt dat de opdrachtgever geen zorgen meer heeft over de anders vaak zo problematische verantwoordelijkheidsscheiding. Voor alles één verantwoordelijke, zo luidt het motto.

Monostore heeft vestigingen in België, Nederland en Engeland.

d

Specialisaties

Tanks, silo’s, afdekkingen, fundatie, overige leveringen, constructief ontwerp

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.