a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Petillion Group bvba

BTW: BE 0405.464.750

Adres: Bargiestraat 18
B-8900 Ieper

Tel.: +32 57 48 87 86

Fax (think green): +32 57 48 89 02

E-mail: info@petilliongroup.com

Website: www.petilliongroup.com

Contactpersonen + functie:
Wim Petillion – Zaakvoerder
Bjorn Baert  – TOP/CGR/breekwerf/bodemsaneringen
Koen Leflere – Containerdienst
Oprichting: 1959
Aantal medewerkers: 100
Omzet: –

b

Omschrijving

De Petillion Group bestaat uit de firma’s Petillion bvba, Orian nv, Terga nv, Wegrovan nv en Extra-vert bvba. De groep vindt zijn oorsprong in de firma Petillion bvba te Ieper die zich specialiseert in wegenwerken, sloopwerken en bodemsaneringen en heeft zijn marktpositie enkele jaren terug verbeterd door de overname van Wegrovan nv te Ruien.

Voor zijn activiteiten als aannnemer kan Petillion bvba beroep doen op de firma Orian nv die beschikt over een grondopslag (C-TOP), een grondreinigingscentrum (biologische en fysico-chemische reiniging), een gecertifieerde breekwerf, een gecertifieerde betoncentrale, een slibverwerking en een installatie voor het terugwinnen van metalen (ferro en non-ferro).

Via de containerdienst van Terga (Ieper en Waregem) kunnen wij instaan voor het inzamelen, afvoeren en verwerken vande meeste afvalstromen.

d

Specialisaties

Bodemsaneringen, containers algemeen, grondontgraving tbv bodemsaneringen, containers industrieel afvalgrondreiniging, containerverhuur en transport, waterbodemsaneringen, transport afvalstoffenhout, metalen, metalen, non-ferro, papier en karton, puin, schroot , veegmachines

i

Publireportage

Download hier de publireportage

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest