PARTNERFICHE

Petillion Group

Bedrijfsnaam: Petillion Group bv
BTW: BE 0405.464.750
Adres: Bargiestraat 18
B-8900 Ieper
Tel.: +32 57 48 87 86
E-mail: info@petilliongroup.com
Website: www.petilliongroup.com

Contactpersonen + functie:
Wim Petillion – Zaakvoerder
Rolf Popelier  – TOP/CGR/breekwerf/bodemsaneringen
Koen Leflere – Containerdienst
Oprichting: 1959
Aantal medewerkers: 100

algemene info

Ons verhaal & onze missie

De Petillion Group bestaat uit de firma’s Petillion bv, Orian nv en Terga nv. De groep vindt zijn oorsprong in de firma Petillion bv te Ieper die zich specialiseert in wegenwerken, sloopwerken en bodemsaneringen.

Voor zijn activiteiten als aannnemer kan Petillion bv beroep doen op de firma Orian nv die beschikt over een grondopslag (C-TOP), een grondreinigingscentrum (biologische en fysico-chemische reiniging), een gecertifieerde breekwerf, een gecertifieerde betoncentrale, een slibverwerking en een installatie voor het terugwinnen van metalen (ferro en non-ferro).

Via de containerdienst van Terga (Ieper) kunnen zij instaan voor het inzamelen, afvoeren en verwerken van de meeste afvalstromen.

SPECIALISATIES

Bodemsaneringen, containers algemeen, grondontgraving tbv bodemsaneringen, containers industrieel afvalgrondreiniging, containerverhuur en transport, waterbodemsaneringen, transport afvalstoffenhout, metalen, metalen, non-ferro, papier en karton, puin, schroot , veegmachines

PUBLIREPORTAGE

sociale media

EXTRA

E-NEWS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.