a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Molen Belgium nv
BTW: BE 0426.852.854
Adres: Hemelrijken 13 .
B-2890 Puurs-Sint-Amands
Tel.: +32 3 886 00 84
Fax (think green): +32 3 886 05 14

Contactpersonen + functie:
Emmy Baetens – Directeur
Marc De Backer – Sales Manager
E-mail: sales@preciamolen.be
Website: www.preciamolen.be
Oprichting: 1985
Aantal medewerkers: 30
Omzet: 5.639.163 euro

b

Omschrijving

Precia-Molen Belgium heeft, sinds de oprichting in 1985 als een dochteronderneming van het Nederlandse Molen Breda, op de Belgische markt een leidende positie verworven op het gebied van industrieel wegen. Vooral na de overname in 1993 door het Franse beursgenoteerde bedrijf Precia heeft de groei van ons bedrijf een stevige impuls gekregen.

Precia Molen beschikt over uitgebreide kennis op het vlak van ontwerp, productie en applicatie van producten, uiteenlopend van krachtopnemers tot geĆÆntegreerde weeg- en processystemen. Daardoor zijn wij in staat om steeds de juiste oplossing voor elk weegprobleem te vinden.

In de afgelopen kwart eeuw heeft onze branche zich technologisch sterk ontwikkeld. Met name de opkomst van automatisering in weegprocessen heeft een hoge vlucht genomen.

d

Specialisaties

Laboweegschalen, weeg indicators en transmitters, weegschalen, vrachtwagens en wagonweegbruggen, krachtopnemers en toebehoren, industriƫle en vloerweegschalen, volgdisplays en printers, bandweger, weegsoftware, doseerinstallaties, automatische bunkerwegers, afzakwegers, ATEX, weegbruggen, plateauwegers, silo- en tankweging, bunkerwegers, afzakwegers, containerparkautomatisering, weegschalen, bandwegers, checkwegers

E-news

Klik hier voor het laatste nieuws van Precia Molen