PARTNERFICHE

Terberg Matec Belgium

Bedrijfsnaam: Terberg Matec Belgium bv
btw: BE 0450.913.111
Adres: Oosterring 23
B-3600 Genk
Tel.: +32 89 62 38 30

Contactpersonen + functie: Mark Senders – Managing Director
E-mail: info@terbergmatec.be
Website: www.terbergmatec.be
Oprichting: 1993
Aantal medewerkers: 17
Omzet: 7.808.000 euro (2021)

algemene info

Ons verhaal & onze missie

Terberg Matec Belgium is uw partner voor de levering van, en service aan, Terberg afvalinzamelvoertuigen en Bucher Municipal straatveegmachines.
Met onze hoofdvestiging in Genk en een eigen servicevestiging in Gent, bedienen wij de gehele Belgische en Luxemburgse markt. Daarnaast beschikken wij, voor een maximale landelijke dekking, over een team aan mobiele service techniekers en diverse regionale servicepartners.
Wij maken deel uit van de divisie Terberg Environmental. Dit is een divisie binnen de Royal Terberg Group, een 100% familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1869.
Voor de afvalinzameling beschikken wij met de Terberg Olympus achterlader over een uitgebreid productgamma dat geschikt is voor de handling van vrijwel alle containertypen. Dit gaat van systemen voor de inzameling van huishoudelijk afval tot systemen geschikt voor het inzamelen van bedrijfsafval. Daar horen uiteraard ook de systemen voor het ledigen van ondergrondse containersystemen bij. Daarnaast bedienen wij ook de niches met bijvoorbeeld extra smalle en/of compacte inzamelvoertuigen of voertuigen voorzien van meerdere compartimenten.
Voor de straatveegwerkzaamheden verdelen wij op de Belgische markt de compacte veegmachines van het Zwitserse Bucher Municipal. Kwaliteit, compact, wendbaar, veilig, schoon, ergonomisch … het zijn slechts enkele synoniemen voor de Bucher Municipal veegmachines, die nu al enkele jaren tevens volledig elektrisch beschikbaar zijn.
Om de inzetbaarheid van uw voertuigen te maximaliseren zorgen wij 24/7 voor een goede bereikbaarheid, een korte reactietijd en maximale beschikbaarheid van onderdelen.

SPECIALISATIES

  • Elektrische afvalinzamelvoertuigen
  • Straatveegmachines

PUBLIREPORTAGE

sociale media

EXTRA

E-NEWS

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.