a

Algemene info

Bedrijfsnaam: TraMat bv
BTW: NL 003147563 B01
Adres: Hoefzijde 4-01                                                  NL-3961 MX Wijk Bij Duurstede
Tel.: +31 183 565 333

Contactpersonen + functie:
Ronald D. Ruig – Directeur
Jan Fles – Verkoopleider
Edward Thörig – Logistiek
E-mail: info@tramat.nl
Website: www.tramat.eu
Oprichting: 1973

b

Omschrijving

TraMat is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in transportbandonderdelen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het beperken van stofoverlast en met het leveren van containerreiniginginstallaties.

TraMat is dé leverancier voor transportbandonderdelen. Wij leveren o.a. aan de recyclingindustrie, milieu branche en energiecentrales, maar ook aan machinefabrieken, zand en grindindustrie en asfalt centrales; RS- transportrollen, Protec-S bandoverkappingen, VSR en ECO-S transportband- afschrapers, transportband-beveiliging/noodtrekschakelaars, trommels en keramische anti-slip trommelbekleding .. vaak direct uit voorraad.

TraMat biedt u ook oplossingen om morsen en vervuiling rondom uw bandinstallatie te voorkomen en levert TraMat, Carex, Sealmaster bars en Seal- Impactbars transportband afdichtingssystemen en speciale transportbandoverkappingen. Niet voor niets zeggen we “TraMat, voor AL uw transportbandonderdelen”.

Daarnaast leveren wij oplossingen om met waternevel stofoverlast te beperken. De oplossingen van TraMat, vernevelen drinkwater tot micro fijne neveldeeltjes. Deze neveldeeltjes hechten zich aan de zwevende stofdeeltjes. Hierdoor worden de stofdeeltjes zwaarder, bewegen ze minder ‘vrij’ en dalen ze. Naast het beperken van stofoverlast ontstaat tevens een beter werkklimaat.

TraMat heeft vijf producten die u kunnen helpen bij het beperken van stof. Dat zijn de; Passaat- en de Mistral Fogblower voor toepassing in hallen. De Sirocco Fogblower is speciaal voor buiten toepassingen. De Redust en Dustex zijn o.a succesvol bij brekers, shredders, transportbanden, shovel en vrachtwagen beladingen.

En met de speciaal voor het reinigen en wassen van vervuilde twee en vierwiel afval-rolcontainers levert TraMat de BCUcontainerwasinstallatie. Door de modulaire bouw is elke uitvoering leverbaar en het onderhoud eenvoudig. De installatie is uit roestvast staal plaat- en profielwerk opgebouwd en daarom duurzaam. De compacte drie dimensionale sproeikop reinigt met koud water al zeer efficiënt.

 

d

Specialisaties

Transportbandonderdelen, stofbeperking, containerreiniging, silodoorstroming
i

Publireportage

Voor deze partner is er geen publireportage beschikbaar.

E-news

Klik hier voor het laatste nieuws van TraMat