a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Trevi nv
BTW: BE 0447.717.158
Adres: Dulle-Grietlaan 17/1B-9050 Gentbrugge
Tel.: +32 9 220 05 77

Contactpersonen + functie:
Stefaan Deboosere – Directeur
E-mail: info@trevi-env.com
Website: www.trevi-env.com
Oprichting: 1992
Aantal medewerkers: 125 (Trevi Group: 170)
Omzet: 28.000.000 euro

b

Omschrijving

Trevi milieuadvies en -technologie is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd in 1992, en dat actief is binnen de domeinen afvalwaterzuivering, luchtbehandeling, mestverwerking en energie. De bedrijvengroep beschikt over een multidisciplinair team van een 160-tal werknemers waaronder milieudeskundigen, procesdeskundigen, programmeurs en installateurs. Er wordt zowel gewerkt in opdracht van grote bedrijven als van KMO’s. Tot op heden werden reeds meer dan 500 installaties gebouwd in diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, automobielindustrie, chemie, petrochemie, textielsector, mestverwerking …. Op de website vindt u de uitgebreide referentielijst. U zult er versteld van staan hoeveel gerenommeerde bedrijven bij Trevi aankloppen.

Onafhankelijk van de aard van het milieuprobleem volgt men doorgaans dezelfde werkwijze. De eerste stap is een milieuaudit, om het probleem te identificeren en mogelijke oplossingen, inclusief bronbeperkende maatregelen, aan te brengen. Daarna wordt de voorgestelde technologie d.m.v.    pilootproeven uitgetest. Op basis van de resultaten hiervan, kan dan overgegaan worden tot het ontwerp en de bouw van de installatie. Alle werkzaamheden hieromtrent, met uitzondering van de betonwerken, gebeuren door Trevi zelf.

Hier houdt het echter niet op. De klant wordt nadien nog begeleid bij de opstart en opvolging van de installatie en het personeel wordt degelijk opgeleid. Trevi heeft tevens de mogelijkheid om de installatie van op afstand te besturen, dit door een eigen visualisatiesysteem. 

Indien gewenst, kan Trevi ook instaan voor de volledige exploitatie van de installatie.

d

Specialisaties

  • Waterzuivering
  • Luchtzuivering
  • Mestverwerking
  • Milieustudies
  • Zonnepanelen, Windmolens en Biogascentrales
  • Legionellabestrijding
  • Omgevingsmanagement

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.