a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Trevi nv
BTW: BE 0447.717.158
Adres: Dulle-Grietlaan 17/1B-9050 Gentbrugge
Tel.: +32 9 220 05 77
Fax (think green): +32 9 222 88 89
Contactpersonen + functie:
Stefaan Deboosere – Directeur
E-mail: info@trevi-env.com
Website: www.trevi-env.com
Oprichting: 1992
Aantal medewerkers: 100
Omzet: –
b

Omschrijving

Trevi milieuadvies en -technologie is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd in 1992, en dat actief is binnen domeinen afvalwaterzuivering, grondwatersanering, luchtbehandeling, mestverwerking en energie. Het bedrijf beschikt multidisciplinair team van een 100-tal werknemers waaronder milieudeskundigen, procesdeskundigen, programmeurs installateurs. Er wordt zowel gewerkt in opdracht van grote bedrijven als van KMO’s. Tot op heden werden reeds meer installaties gebouwd in diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, automobielindustrie, chemie, petrochemie, textielsector, mestverwerking, …. Op onze website vindt u de uitgebreide referentielijst. U zult er versteld van staan gerenommeerde bedrijven bij Trevi aankloppen.

Onafhankelijk van de aard van het milieuprobleem volgt men doorgaans dezelfde werkwijze. De eerste stap is een milieu-audit, het probleem te identificeren en mogelijke oplossingen, inclusief bronbeperkende maatregelen, aan te brengen. Daarna wordt voorgestelde technologie d.m.v. pilootproeven uitgetest. Op basis van de resultaten hiervan, kan dan overgegaan worden ontwerp en de bouw van de installatie. Alle werkzaamheden hieromtrent, met uitzondering van de betonwerken, gebeuren Trevi zelf. Hier houdt het echter niet op. De onderneming wordt nadien nog begeleid bij de opstart en opvolging van de installatie en het personeel wordt degelijk opgeleid.

d

Specialisaties

  • EBSD type 2: oriënterende en beschrijvende bodemonderzoeken, technische verslagen, …
  • Onderzoek en advies inzake BBT grondwaterbehandeling
  • Uitvoering van pilootproeven
  • Bouw van installaties en/of integratie in bestaande zuiveringsinstallatie
  • Realisatie en opvolging van saneringsprojecten

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest