+32 3 336 15 50 info@milieugids.be
a

Algemene info

Bedrijfsnaam: Uro-Flame bv
BTW: NL 819336105 B01
Adres: Noorderbaan 4
NL-5388 RB Nistelrode
Tel.: +31 412 61 06 01

Contactpersonen + functie:
Edwin Kling – Directeur
Rob Timmers – Sales
Ramon van den Bersselaar – Sales
Maarten Coolen – Sales
E-mail: info@uro-flame.eu
Website: www.uro-flame.eu
Oprichting: 2008
Aantal medewerkers: 7
b

Omschrijving

Uro-Flame is o.a. producent van en groothandelaar in brandblussers, automatische blusinstallaties, brandslanghaspels en haspelkasten. Bij Uro-Flame ligt betaalbare productinnovatie in de brandveiligheidssector aan de basis van de oprichting en het succes van een bedrijf dat inmiddels naamsbekendheid geniet in Nederland, België en Duitsland. Als toonaangevend producent en groothandel van premium brandblussers, brandslanghaspels, custom made haspelkasten, droge blusleidingen … (die overigens allemaal in Noordwest Europa geproduceerd worden), zijn zij in staat om tijdige leveringen van een steeds ruimer wordend assortiment te garanderen tegen concurrerende prijzen. Uro-Flame is een producent en groothandel van brandblusmiddelen die haar producten aan installateurs en gecertificeerde bedrijven levert. Tevens ondersteunt Uro-Flame architecten en project managers in de bouw met advies, bestek (zie STABU) en eventuele 3D BIM objecten.

Uro-Flame begon in 2008 als producent van hoogwaardige brandslanghaspels en ergonomisch ontworpen haspelwagens als gevolg van tekortkomingen in deze branche op de Nederlandse markt. De keuze bestond toen enkel uit goede kwaliteitsproducten tegen hoge prijzen of producten van twijfelachtige kwaliteit tegen lagere prijzen. Uro-Flame heeft zich sinds de eerste dag van haar bestaan voorgenomen om de markt een andere en betere keuze aan te bieden, met name hoogwaardige en betaalbare producten. Tenslotte kan men inzake brandveiligheid beter nooit risico’s nemen. Het betaalbaar maken van degelijke blusmiddelen blijft hun belangrijkste doel.

Zakelijke kwaliteit: Door een helder gedefinieerde, zakelijke kwaliteitsnorm als prioritair doel te stellen, biedt Uro-Flame een veilige en betrouwbare samenwerking die een meerwaarde waarborgt. Deze norm vormt tevens een van de voornaamste pijlers van hun bedrijfsvoering. Helder gedefinieerde doelen en productie met de hoogste standaard worden onderschreven door gerelateerde certificaten die Uro-Flame heeft verworven en welke ook op Europees niveau worden erkend (Rijkstypekeur, BENOR, IMO, LPCB …).  Hiermee dragen zij kwaliteit en vernieuwing hoog in het vaandel. Een van hun zakelijke drijfveren is dan ook om een constante verbetering van alle aspecten binnen Uro-Flame na te streven, met de expansie van de gehele organisatie en het realiseren van gestelde doelen als voornaamste triggers.

Uro-Flame biedt: Levering uit eigen voorraad, distributie en warehouse in eigen beheer, custom made producten (aangepast aan de wensen van de klant), dienst na verkoop, `Private Label’ producten, ondersteuning bij promoties en acties, certificering van een dealerschap.

Kwaliteit in alle opzichten: Hun filosofie is heel eenvoudig: Uro-Flame staat voor betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Daarbij mag u prat gaan op een klantgerichte service met vakkundig advies en een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

 

d

Specialisaties

Veiligheid, blusmiddelen, blusdekens, brandslanghaspels, waterleidingsprinkler VSH, droge blusleiding, PAFSS, pictogrammen, droge blusleiding, blusserkasten, brandblussers, automatisch blussen, Giacomini, brandbeveiliging  (brandveiligheid), brandblusmiddelen, brandpreventie, brandvertragende impregneermiddelen

E-news

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest