Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

door | jan 29, 2019

Purazur, een filiaal van de DEME Groep gespecialiseerd in waterzuivering, bouwt nieuwe infrastructuur voor het verzamelen, neutraliseren en verpompen van industrieel afvalwater bij Belgoprocess in Dessel. 

Na de bouw van een biologische waterzuiveringsinstallatie voor de behandeling van stikstofhoudend, radioactief afvalwater, voert Purazur nu ook bijkomende werken uit op de site van Belgoprocess. Dit project omhelst het ontwerp en de bouw van een nieuwe buffertank waarin verschillende afvalstromen van het productieproces verzameld worden. Deze worden geneutraliseerd alvorens ze verpompt worden naar een andere locatie. De werken bij Belgoprocess zijn gestart en zullen in het voorjaar afgerond zijn.

Met Purazur kunnen bedrijven rekenen op een sterke partner met uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van waterzuiveringsinstallaties voor industrieel afvalwater.

www.deme-group.com/purazur

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...

Aerzen biedt complete service voor machines

Onderhoud is meer dan reactief herstellen   De wereld van het industrieel onderhoud blijft zich continu ontwikkelen. Er blijft echter één constante: de nood aan diepgaande kennis van de techniek en het functioneren van machines. Aerzen ondersteunt haar klanten...