Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

written by Karmen Verstuyft
29 · 1 · 19

Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

door | jan 29, 2019

Purazur, een filiaal van de DEME Groep gespecialiseerd in waterzuivering, bouwt nieuwe infrastructuur voor het verzamelen, neutraliseren en verpompen van industrieel afvalwater bij Belgoprocess in Dessel. 

Na de bouw van een biologische waterzuiveringsinstallatie voor de behandeling van stikstofhoudend, radioactief afvalwater, voert Purazur nu ook bijkomende werken uit op de site van Belgoprocess. Dit project omhelst het ontwerp en de bouw van een nieuwe buffertank waarin verschillende afvalstromen van het productieproces verzameld worden. Deze worden geneutraliseerd alvorens ze verpompt worden naar een andere locatie. De werken bij Belgoprocess zijn gestart en zullen in het voorjaar afgerond zijn.

Met Purazur kunnen bedrijven rekenen op een sterke partner met uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van waterzuiveringsinstallaties voor industrieel afvalwater.

www.deme-group.com/purazur

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...