+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

written by Karmen Verstuyft
29 · 1 · 19

Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

door | jan 29, 2019

Purazur, een filiaal van de DEME Groep gespecialiseerd in waterzuivering, bouwt nieuwe infrastructuur voor het verzamelen, neutraliseren en verpompen van industrieel afvalwater bij Belgoprocess in Dessel. 

Na de bouw van een biologische waterzuiveringsinstallatie voor de behandeling van stikstofhoudend, radioactief afvalwater, voert Purazur nu ook bijkomende werken uit op de site van Belgoprocess. Dit project omhelst het ontwerp en de bouw van een nieuwe buffertank waarin verschillende afvalstromen van het productieproces verzameld worden. Deze worden geneutraliseerd alvorens ze verpompt worden naar een andere locatie. De werken bij Belgoprocess zijn gestart en zullen in het voorjaar afgerond zijn.

Met Purazur kunnen bedrijven rekenen op een sterke partner met uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van waterzuiveringsinstallaties voor industrieel afvalwater.

www.deme-group.com/purazur

GERELATEERDE POSTS

De doorbraak van ecodesign

Het grote tekort aan grondstoffen en de schaarste aan materialen zet enorme druk op de bedrijven in diverse sectoren met lange levertermijnen en hoge productprijzen als gevolg. Het besef van de eindigheid van grondstoffen en de risico’s van de klimaatopwarming hebben...

Pin It on Pinterest

Share This