Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

Purazur bouwt nieuwe infrastructuur voor industrieel afvalwater bij Belgoprocess

door | jan 29, 2019

Purazur, een filiaal van de DEME Groep gespecialiseerd in waterzuivering, bouwt nieuwe infrastructuur voor het verzamelen, neutraliseren en verpompen van industrieel afvalwater bij Belgoprocess in Dessel. 

Na de bouw van een biologische waterzuiveringsinstallatie voor de behandeling van stikstofhoudend, radioactief afvalwater, voert Purazur nu ook bijkomende werken uit op de site van Belgoprocess. Dit project omhelst het ontwerp en de bouw van een nieuwe buffertank waarin verschillende afvalstromen van het productieproces verzameld worden. Deze worden geneutraliseerd alvorens ze verpompt worden naar een andere locatie. De werken bij Belgoprocess zijn gestart en zullen in het voorjaar afgerond zijn.

Met Purazur kunnen bedrijven rekenen op een sterke partner met uitgebreide ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van waterzuiveringsinstallaties voor industrieel afvalwater.

www.deme-group.com/purazur

GERELATEERDE POSTS

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

  ARCHE Consulting, located in Ghent and Leuven, provides regulatory compliance services for manufacturers or importers of chemicals, biocides, cosmetics, plant protection products, fertilizers, and plant bio-stimulants. We guide our clients through the complex...

Join Avecom’s Newest Webinar

  Unveiling the Role of Biodegradation in a Circular Economy: Join Avecom’s Newest Webinar Join Avecom on November 14th and explore the vast potential of biodegradation in environmental remediation and discover Avecom's biopolymerization processes for...