Studiemiddag: Ecotoxiciteit van afvalwater

written by EPAS
12 · 6 · 19

Studiemiddag: Ecotoxiciteit van afvalwater

door | jun 12, 2019

STUDIENAMIDDAG: ‘ECOTOXICITEIT VAN AFVALWATER: IMPACTEVALUATIE EN OPLOSSINGEN’

Datum: 25/06/2019
Tijd: 12.30 u. – 16.30 u.

 

Inschrijven kan via deze link.

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...