Tijdsbestek asbestanalyses drastisch ingekort dankzij ECCA+

Dinsdag, 25 oktober 2022 …. een mijlpaal voor ECCA met de lancering van ECCA+, een gloednieuw online platform dat de opkomende massale vraag naar asbestattesten in goede banen kan leiden.

De overheid besliste recent zeer terecht dat ALLE verkopers van een woonst van bouwjaar 2000 of ouder vanaf 23 november 2022 in het bezit moeten zijn van een asbestattest. Gezien België meer dan 3 miljoen gebouwen telt die in aanmerking komen om getest te worden, verwachten Eva en Tom Benijts, beide CEO van ECCA, dat de vraag naar asbesttesten in zeer korte tijd gaat pieken. Met ECCA+ kan men deze stormloop gegarandeerd het hoofd bieden.  Dankzij de gouden combinatie van uitmuntende expertises van ECCA’s asbestdeskundigen en het gloednieuwe ECCA+-platform, kan de doorlooptijd van asbestinventarisaties voortaan maximaal beperkt worden. En dat kunnen alle betrokken partijen in het aan- en verkoopproces van een gebouw enkel toejuichen. Dankzij ECCA+ wordt de tijdspanne voor het verkrijgen van een asbestattest voortaan ingekort van enkele weken naar enkele dagen. 

 

VIDEOHANDLEIDING

 

Voor meer info, e-mail naar cs@ecca.be of bel 09 252 64 44.

 

 

Amanti bv (Sally Willems)

GERELATEERDE POSTS

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...

Waterzuivering: Een Bron van Groene Energie

Anaerobe waterzuiverings-installaties kunnen biogas produceren, een bron van groene energie die op verschillende vlakken kan ingezet worden bij bedrijven. Van energienetten naar aandrijving van warmtepompen: ontdek enkele opties om van uw waterzuiveringsinstallatie...