+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Tijdsbestek asbestanalyses drastisch ingekort dankzij ECCA+

written by Amanti
26 · 10 · 22

Dinsdag, 25 oktober 2022 …. een mijlpaal voor ECCA met de lancering van ECCA+, een gloednieuw online platform dat de opkomende massale vraag naar asbestattesten in goede banen kan leiden.

De overheid besliste recent zeer terecht dat ALLE verkopers van een woonst van bouwjaar 2000 of ouder vanaf 23 november 2022 in het bezit moeten zijn van een asbestattest. Gezien België meer dan 3 miljoen gebouwen telt die in aanmerking komen om getest te worden, verwachten Eva en Tom Benijts, beide CEO van ECCA, dat de vraag naar asbesttesten in zeer korte tijd gaat pieken. Met ECCA+ kan men deze stormloop gegarandeerd het hoofd bieden.  Dankzij de gouden combinatie van uitmuntende expertises van ECCA’s asbestdeskundigen en het gloednieuwe ECCA+-platform, kan de doorlooptijd van asbestinventarisaties voortaan maximaal beperkt worden. En dat kunnen alle betrokken partijen in het aan- en verkoopproces van een gebouw enkel toejuichen. Dankzij ECCA+ wordt de tijdspanne voor het verkrijgen van een asbestattest voortaan ingekort van enkele weken naar enkele dagen. 

 

VIDEOHANDLEIDING

 

Voor meer info, e-mail naar cs@ecca.be of bel 09 252 64 44.

 

 

Amanti bv (Sally Willems)

GERELATEERDE POSTS

Lager energieverbruik met Hidrostal-pompen

Wist u dat de initiële investering (Capex – Capital Expenditure) van een pompsysteem slechts 5% tot 10% van de Total Cost of Ownership (TCO / levensduurkosten) bedraagt en dat dit getal is gebaseerd op de energieprijzen van 'vroeger'? Nu de energieprijzen wereldwijd...

Hidrostal nodigt je van harte uit

Terug van weggeweest! Hidrostal tekent na 3 jaar afwezigheid opnieuw present op de Aqua Vakbeurs in Gorinchem. Van 21 tot en met 23 maart praten adviseurs u bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie, producten en diensten. Wat onveranderd bleef, zijn...

Pin It on Pinterest

Share This