+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Bespaar kosten met Hidrostal: 100% verstoppingsvrij en energie-efficiënt!

written by Amanti
01 · 3 · 23

Wist u dat de initiële investering van pompen in een pompsysteem slechts 5-10% bedraagt van de totale levensduurcyclus (TCO)? Bij stijgende energieprijzen is het belangrijker dan ooit om alle levensduurkosten in acht te nemen. Aanschafprijs, energieverbruik en gepland onderhoud zijn eenvoudig te berekenen, maar verstoppingskosten en onvoorzien onderhoud worden vaak vergeten. Bij Hidrostal bedragen de aanschafkosten gemiddeld 7% van de TCO, onderhoud 10% en energie 83%.

Hidrostal-pompen zijn zeer effectief bij het verpompen van vaste stoffen, textiel en vezels dankzij de unieke verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien biedt de extern verstelbare slijtconus de mogelijkheid om rendement en debiet van de pomp in 2 minuten eenvoudig te optimaliseren. Deze aanpassingen alleen al besparen u gemiddeld €1.600,- aan energiekosten per jaar.

Laat u informeren en neem contact op voor meer info met hidrostal.be.

 

GERELATEERDE POSTS

Lager energieverbruik met Hidrostal-pompen

Wist u dat de initiële investering (Capex – Capital Expenditure) van een pompsysteem slechts 5% tot 10% van de Total Cost of Ownership (TCO / levensduurkosten) bedraagt en dat dit getal is gebaseerd op de energieprijzen van 'vroeger'? Nu de energieprijzen wereldwijd...

Hidrostal nodigt je van harte uit

Terug van weggeweest! Hidrostal tekent na 3 jaar afwezigheid opnieuw present op de Aqua Vakbeurs in Gorinchem. Van 21 tot en met 23 maart praten adviseurs u bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie, producten en diensten. Wat onveranderd bleef, zijn...

Nieuwe training: duurzaamheidsrapportering (CSRD)

Bedrijfsleiders, duurzaamheidsverantwoordelijken, milieucoördinatoren en iedereen die onder de nieuwe CSRD wetgeving verplichtingen heeft rond duurzaamheidsrapportering, maar ook de bedrijven die toeleveren aan bedrijven met rapporteringsverplichtingen, kunnen...

Pin It on Pinterest

Share This