Bespaar kosten met Hidrostal: 100% verstoppingsvrij en energie-efficiënt!

Wist u dat de initiële investering van pompen in een pompsysteem slechts 5-10% bedraagt van de totale levensduurcyclus (TCO)? Bij stijgende energieprijzen is het belangrijker dan ooit om alle levensduurkosten in acht te nemen. Aanschafprijs, energieverbruik en gepland onderhoud zijn eenvoudig te berekenen, maar verstoppingskosten en onvoorzien onderhoud worden vaak vergeten. Bij Hidrostal bedragen de aanschafkosten gemiddeld 7% van de TCO, onderhoud 10% en energie 83%.

Hidrostal-pompen zijn zeer effectief bij het verpompen van vaste stoffen, textiel en vezels dankzij de unieke verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien biedt de extern verstelbare slijtconus de mogelijkheid om rendement en debiet van de pomp in 2 minuten eenvoudig te optimaliseren. Deze aanpassingen alleen al besparen u gemiddeld €1.600,- aan energiekosten per jaar.

Laat u informeren en neem contact op voor meer info met hidrostal.be.

 

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...