+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Hidrostal nodigt je van harte uit

written by Amanti
10 · 3 · 23

Terug van weggeweest!

Hidrostal tekent na 3 jaar afwezigheid opnieuw present op de Aqua Vakbeurs in Gorinchem. Van 21 tot en met 23 maart praten adviseurs u bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie, producten en diensten.

Wat onveranderd bleef, zijn de overheerlijke versgebakken stroopwafels, die u gratis kunt nuttigen op de Hidrostal-stand E.134.

Hidrostal kijkt alvast uit naar uw bezoek!

GERELATEERDE POSTS

Lager energieverbruik met Hidrostal-pompen

Wist u dat de initiële investering (Capex – Capital Expenditure) van een pompsysteem slechts 5% tot 10% van de Total Cost of Ownership (TCO / levensduurkosten) bedraagt en dat dit getal is gebaseerd op de energieprijzen van 'vroeger'? Nu de energieprijzen wereldwijd...

Nieuwe training: duurzaamheidsrapportering (CSRD)

Bedrijfsleiders, duurzaamheidsverantwoordelijken, milieucoördinatoren en iedereen die onder de nieuwe CSRD wetgeving verplichtingen heeft rond duurzaamheidsrapportering, maar ook de bedrijven die toeleveren aan bedrijven met rapporteringsverplichtingen, kunnen...

Pin It on Pinterest

Share This