Vacature consultant

Heb je, na een eerste werkervaring, goesting om je blik op het werkveld te verruimen en actief bij te dragen aan ‘elke dag verbeteren’?

Jouw uitdaging

Als consultant verdeel je je tijd en aandacht over:

  • Begeleiden van klanten bij hun verbeterprojecten binnen onze kern-kennisdomeinen Kwaliteit, Veiligheid, Milieu, Procesverbetering en Leiderschap. Na analyse van de klantenbehoeften &-uitdagingen stel je adequate oplossingen voor die je zelf mee stuurt en implementeert, samen met je collega’s.
  • Verzorgen van trainingen: vanuit jouw expertise en didactische vaardigheden geef je trainingen, workshops, informatiesessies in ons open opleidingsaanbod en op maat van de klant.
  • Kennis opdoen, ontwikkelen en delen, zowel intern als extern, om uit te groeien tot een expert in je domein, met didactische en commerciële flair.
 

Jouw profiel en talenten

Het spreekt voor zich dat ervaring als consultant of trainer mooi meegenomen is, maar het is niet noodzakelijk. Wel verwachten we dat je een opleiding op masterniveau op zak hebt, en al kan  terugkijken op enkele jaren werkervaring. Genoot je daarnaast ook reeds een bijkomende opleiding in onze kerndomeinen (preventie-adviseur, kwaliteits- of milieucoördinator)? Helemaal top! Indien niet, verwachten we wel dat je ons kan overtuigen van je passie voor deze domeinen, van concrete werkervaring erin en van bereidheid je bij te scholen.

Daarnaast ben je een ‘people person’ en een teamplayer: overbrengen van kennis naar anderen geeft je energie, en actief luisteren en je inleven in de situatie van de klanten vormen je 2de natuur.

Je bent, kortom, gedreven, hebt een open blik, en combineert je communicatieve, commerciële en vakspecifieke talenten om efficiënt en doelgericht resultaten neer te zetten waar de klanten, het Amelior team en jij zelf beter van worden.

 

Wat kan je van Amelior verwachten

Als jij je drive en goesting meebrengt, kan je rekenen op flexibiliteit, aangename werkomstandigheden (eigen agendabeheer, telewerk… ) en een sterke ondersteuning. Uiteraard voorzien we in de nodige ontplooiingskansen binnen een stabiele organisatie met goede faam en een uitgebreid netwerk van contacten binnen de bedrijfswereld. Samen bouwen we een leertraject op maat in functie van je interesses en de noden van de organisatie.

We werken hard om hoogwaardige en kwaliteitsvolle diensten te bieden aan onze klanten. Daar tegenover staat dat we ook de nodige aandacht aan ontspanning en welzijn geven. De werkgroep “A team in flow every day” zorgt voor ludieke acties om de collega’s fit en gezond te houden. Zowel mentale als fysieke gezondheid en leuke teamactiviteiten komen hier aan bod.

We voorzien een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

 

GERELATEERDE POSTS

Vacature project consultant

Vacature project consultant

Heb je zin om met je diploma preventieadviseur niveau 2 op zak, je blik op het werkveld te verruimen en actief bij te dragen aan ‘elke dag verbeteren’? Jouw uitdaging Als consultant V&M verdeel je je tijd en aandacht over: Begeleiden van klanten bij hun...

Vacature senior consultant / trainer (Q)HSE

Vacature senior consultant / trainer (Q)HSE

Jouw uitdaging In de rol als Senior Consultant / Trainer Veiligheid en Milieu ben je 60% van de tijd bezig met advies en opleiding. Ongeveer de helft hiervan geef je opleidingen hetzij bij de klant hetzij binnen de open opleidingen, de overige tijd geef je advies op...

Inside Sales Engineer

Inside Sales Engineer

WILO SE is een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van pompen en pompsystemen voor gebouwentechniek, het volledige waterbeheer en industrie. Met een toekomstgerichte blik engageert het bedrijf, dat het afgelopen jaar meer dan 1,2 miljard euro omzet maakte,...