PARTNERFICHE

Eurowater

Bedrijfsnaam: EUROWATER Belgium nv
BTW: BE 0415.856.618
Adres: Rozenstraat 7
B-9810 Nazareth-Eke
Tel.: +32 9 228 18 61

Contactpersonen + functie: 
Tom Vanlerberghe – Zaakvoerder
E-mail: info.be@eurowater.be
Website: www.eurowater.be
Oprichting: 1936
Aantal medewerkers: 22
Omzet: 3.000.000 euro

algemene info

Ons verhaal & onze missie

EUROWATER Belgium nv is sedert 1976 actief in België. EUROWATER produceert betrouwbare waterbehandelingsinstallaties met een zeer lange levensduur en minimale behoefte aan onderhoud. Een grote theoretische- en praktische kennis over waterbehandeling is hun basis en zij maken enkel gebruik van uitgeteste en erkende technieken en componenten.

Naast advies en verkoop, bieden zij eveneens het volledig ontwerp aan, de inbedrijfstelling, de opleiding en het onderhoud. Hun troef ligt in de keuze van de materialen, een technische know-how, en toegewijd personeel. Zij garanderen zowel de kwaliteit, de prestaties, als de gerichte service en maximale inzet.

Door een jarenlange ervaring, serie productie en een modulair opgebouwd concept, garanderen zij u betrouwbare installaties, korte levertijden en concurrerende prijzen.

EUROWATER is gespecialiseerd in: drukfilters, ontijzers, ontharders, actief kool filtratie, demineralisatietoestellen, lonenwisseling, polishers, omgekeerde osmose, nanofiltratie, ontgassers, UV-toestellen, (doseer) pompen, EDI.

SPECIALISATIES

Waterbehandelinginstallaties, drukfilters, zandfiltratie, multi-media filters, omgekeerde osmose, actief kool, demineralisatie, EDI, desinfectie, ketelwateranalyse, koelwateranalyse, service en onderhoud, waterbehandelingsintallaties voor brouwerijen, waterbehandeling voor stoomketels, nanofiltratie

PUBLIREPORTAGE

sociale media

EXTRA

E-NEWS

Waterrecuperatie, het onderzoeken waard

Een succesvol waterrecuperatieproject haal je niet off the shelf. Het vraagt aandacht voor de watertypologie, de beoogde toepassing en heel wat andere factoren. Eurowater, met hoofdkantoor in Denemarken en Belgische vestiging in Eke-Nazareth, maakt zich daarom sterk...

Lees meer