EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

door | mei 4, 2018

Op 1 juni 2018 organiseert EPAS een studienamiddag over afvalwaterhergebruik in de industrie en milieu-impact van lozingen. Meer weten over de technische mogelijkheden, lessons learned, beleidsaanpak en kosten? Schrijf je snel in!

Link: http://www.epasconsultancy.com/events/studienamiddag-industrieel-afvalwater-en-ecologie-vriend-niet-vijand-1-juni-2018/

 

GERELATEERDE POSTS

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...

Waterzuivering: Een Bron van Groene Energie

Anaerobe waterzuiverings-installaties kunnen biogas produceren, een bron van groene energie die op verschillende vlakken kan ingezet worden bij bedrijven. Van energienetten naar aandrijving van warmtepompen: ontdek enkele opties om van uw waterzuiveringsinstallatie...