EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

written by EPAS
04 · 5 · 18

EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

door | mei 4, 2018

Op 1 juni 2018 organiseert EPAS een studienamiddag over afvalwaterhergebruik in de industrie en milieu-impact van lozingen. Meer weten over de technische mogelijkheden, lessons learned, beleidsaanpak en kosten? Schrijf je snel in!

Link: http://www.epasconsultancy.com/events/studienamiddag-industrieel-afvalwater-en-ecologie-vriend-niet-vijand-1-juni-2018/

 

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...