+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

written by EPAS
04 · 5 · 18

EPAS-studienamiddag: ‘Industrieel afvalwater en ecologie: vriend, niet vijand’

door | mei 4, 2018

Op 1 juni 2018 organiseert EPAS een studienamiddag over afvalwaterhergebruik in de industrie en milieu-impact van lozingen. Meer weten over de technische mogelijkheden, lessons learned, beleidsaanpak en kosten? Schrijf je snel in!

Link: http://www.epasconsultancy.com/events/studienamiddag-industrieel-afvalwater-en-ecologie-vriend-niet-vijand-1-juni-2018/

 

GERELATEERDE POSTS

De doorbraak van ecodesign

Het grote tekort aan grondstoffen en de schaarste aan materialen zet enorme druk op de bedrijven in diverse sectoren met lange levertermijnen en hoge productprijzen als gevolg. Het besef van de eindigheid van grondstoffen en de risico’s van de klimaatopwarming hebben...

Pin It on Pinterest

Share This