AERZEN: OPTIMALISATIE VAN WATERZUIVERINGSINSTALLATIES

AERZEN: OPTIMALISATIE VAN WATERZUIVERINGSINSTALLATIES

door | sep 11, 2018

Met het besef dat onze klanten hun positie ten opzichte van de concurrentie steeds willen verhogen, denkt Aerzen mee in dit patroon in elke schakel van het bedrijf.

 

Veroorzaken pulsaties van 2 lobbige blowers teveel stress op het leidingwerk?

Wij zoeken mee naar oplossingen en ontwikkelen uiteindelijk de gepatenteerde 3 lobbige blowers met pulsatiereductiekanalen.
De waterzuiveringswereld roept om energie-efficiëntere toestellen vandaar ontwikkelt Aerzen technologieën voor blowers en schroefcompressoren bij elkaar en zet een hybride op de wereld. Deze zet nog steeds de toon binnen de schroefblowertak.
Naast deze technologie staat de nieuwe generatie Turbo G5 plus blowers klaar om de performantie in de waterzuivering verder te verhogen.
Om het helemaal af te maken, kan onze centrale machinesturing, de Aersmart, op een intelligente manier de meest energiezuinige configuratie van machines laten draaien.
Wil je je waterzuiveringsinstallatie optimaliseren of meer info hieromtrent? Neem dan gerust contact met ons op www.aerzen.be of contacteer het salesteam op het nummer +32 2 758 80 50.

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...