Hidrostal, zelfstandige fabrikant van pompinstallaties

written by Hidrostal
25 · 3 · 19

Hidrostal, zelfstandige fabrikant van pompinstallaties

door | mrt 25, 2019

 

Hidrostal is al sinds de jaren 80 actief op de Belgische markt en heeft inmiddels een behoorlijk aantal operationele pompinstallaties. Verkoop en service vond in het verleden plaats via partners. Sinds enkele jaren is Hidrostal als zelfstandig fabrikant actief op de Benelux markt via vestigingen in Nederland en sinds eind vorig jaar met een autonome Belgische vestiging met kantoor in Antwerpen. 

Hidrostal pompen met de unieke schroefcentrifugaalwaaier zijn bijzonder geschikt voor het verpompen van vuil water met vaste bestandsdelen, zodat u deze pompen veelal tegenkomt in rioleringstoepassingen bij de overheid en specifieke industriële toepassingen. Met name de grotere pompgemalen genieten de voordelen van de Hidrostal waaier door de verstoppingsvrije werking, het hoge energetische rendement en de lage onderhoudskosten.

Daarnaast is de Hidrostal pomp bijzonder goed toepasbaar in oppervlaktewaterinstallaties in verband met de visveilige werking van de waaier. Ook hierbij dragen de hoge efficiency en het lage energieverbruik bij aan milieuvriendelijke toepassingen van oppervlaktewater.

Vraag ons ervaren sales- en serviceteam om u te assisteren met uw pompvraagstukken.

 

klik hier voor de infofiche van Hidrostal.

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...