Hidrostal, zelfstandige fabrikant van pompinstallaties

Hidrostal, zelfstandige fabrikant van pompinstallaties

door | mrt 25, 2019

 

Hidrostal is al sinds de jaren 80 actief op de Belgische markt en heeft inmiddels een behoorlijk aantal operationele pompinstallaties. Verkoop en service vond in het verleden plaats via partners. Sinds enkele jaren is Hidrostal als zelfstandig fabrikant actief op de Benelux markt via vestigingen in Nederland en sinds eind vorig jaar met een autonome Belgische vestiging met kantoor in Antwerpen. 

Hidrostal pompen met de unieke schroefcentrifugaalwaaier zijn bijzonder geschikt voor het verpompen van vuil water met vaste bestandsdelen, zodat u deze pompen veelal tegenkomt in rioleringstoepassingen bij de overheid en specifieke industriële toepassingen. Met name de grotere pompgemalen genieten de voordelen van de Hidrostal waaier door de verstoppingsvrije werking, het hoge energetische rendement en de lage onderhoudskosten.

Daarnaast is de Hidrostal pomp bijzonder goed toepasbaar in oppervlaktewaterinstallaties in verband met de visveilige werking van de waaier. Ook hierbij dragen de hoge efficiency en het lage energieverbruik bij aan milieuvriendelijke toepassingen van oppervlaktewater.

Vraag ons ervaren sales- en serviceteam om u te assisteren met uw pompvraagstukken.

 

klik hier voor de infofiche van Hidrostal.

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...