Word nu milieucoördinator niveau B

written by SBM opleidingen
14 · 9 · 20

Word nu milieucoördinator niveau B

door | sep 14, 2020

Als milieucoördinator moet je waken over de naleving van de milieuwetgeving in het bedrijf, tekortkomingen signaleren en verbeteringsvoorstellen formuleren. De Vlaamse wetgever legt aan toekomstige milieucoördinatoren de verplichting op een erkende cursus van aanvullende vorming te volgen. Bovendien heeft de milieucoördinator een dermate veeleisende functie dat een doorgedreven kennis van zowel de juridische als de technische aspecten van de milieuproblematiek onmisbaar is.

Het decreet bedrijfsinterne milieuzorg en het uitvoeringsbesluit leggen sedert 4 juli 1996 aan vele bedrijven de verplichting op een milieucoördinator aan te stellen. Afhankelijk van de indelingslijst in de milieuwetgeving, vervat in VLAREM II: 150 uren voor milieucoördinator B en 250 uren voor milieucoördinator A.

Syntra West, SBM en Escala hebben de afgelopen jaren een stevige traditie uitgebouwd op het vlak van bedrijfsgerichte opleidingen over de milieuproblematiek in al haar aspecten.

De opleiding tot milieucoördinator start op 21 september 2020 in Kortrijk.

Naar website voor de opleiding milieucoördinator in Kortrijk

 

Kalender

Via onze website kan je heel makkelijk onze planning volgen.

GERELATEERDE POSTS

SBM: Training, Coaching en Advies

Om uw taak goed te kunnen vervullen, bent u best heel goed op de hoogte van allerlei milieu-gerelateerde zaken. Goed nieuws, SBM (Training, Coaching & Advies) helpt u graag verder om de milieuproblematiek aan te pakken. Dit zowel met een theoretisch als een...