SBM: training, coaching en advies met een knipoog naar veiligheid en milieu

SBM: training, coaching en advies met een knipoog naar veiligheid en milieu

door | jun 3, 2021

Om uw taak goed te kunnen vervullen, bent u best heel goed op de hoogte van allerlei milieugerelateerde zaken. Goed nieuws, SBM helpt u graag verder om de milieuproblematiek aan te pakken. Dit zowel met een theoretisch als een praktische insteek die onmiddellijk toepasbaar is binnen uw bedrijf.

Basisopleiding tot milieuzorgcoördinator

Sint-Denijs Westrem / online – dagopleiding – vanaf 30 september 2021

Voor medewerkers en leidinggevenden geconfronteerd met de milieuproblematiek die op zoek zijn naar een basisopleiding daaromtrent. Voor de geschoolde milieucoördinator is het een aangename heropfrissing van de materie.

Meer info

 

Organiseren van de bedrijfsinterne milieuzorg volgens ISO 14001

Sint-Denijs Westrem / online – dagopleiding – vanaf 17 november 2021

Het is de bedoeling u meer inzicht te geven in de opbouw en praktische werkwijze bij het invoeren van een milieumanagementsysteem.

Na afloop van iedere module is men in staat om de besproken systeemvereisten te implementeren in de eigen organisatie zodat op het einde van deze opleiding men beschikt over een milieu-managementsysteem volgens ISO 14001:2015.

In de laatste module wordt er individueel per deelnemer een bedrijfsinterne sessie voorzien om mogelijke problemen bij te sturen en op te lossen.

Meer info

 

 

Ontdek hier het volledige najaarsaanbod milieuopleidingen

 


Word preventieadviseur niveau 2 of 3

Meer en meer werkgevers zijn ervan overtuigd dat een doorgedreven en gefundeerd preventiebeleid hun bedrijf ten goede komt. Ook de wetgever voorziet de plicht om in ieder bedrijf een preventieadviseur aan te stellen. Afhankelijk van o.a. de categorie waartoe het bedrijf behoort moet dat een niveau 3, niveau 2 of niveau 1 zijn.

Niveau 3 is de basisopleiding die men zonder voorkennis kan volgen. Niveau 2 kan u ook volgen bij SBM. De opleiding bestaat uit 2 delen: een multidisciplinaire basismodule en daarna een specialisatiemodule. Voor wie al preventieadviseur niveau 1 of niveau 2 is, biedt SBM een aanvullende module veiligheidscoördinator. Deze is bedoeld voor personen die de functie van coördinator op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen willen uitoefenen waar een veiligheids- en gezondheidsplan vereist is.

De opleiding gaat door op diverse locaties, startdata, avond of dag.

Meer info

 

Is veiligheid meer jouw ding? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in ons aanbod rond veiligheid.

Ontdek ons najaarsaanbod wat betreft veiligheid via onze website.

 

Stel gerust uw bijkomende vragen via dries.gruwez@sbm.be of bel 078/35 36 38 voor meer info.

GERELATEERDE POSTS

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

  ARCHE Consulting, located in Ghent and Leuven, provides regulatory compliance services for manufacturers or importers of chemicals, biocides, cosmetics, plant protection products, fertilizers, and plant bio-stimulants. We guide our clients through the complex...

Join Avecom’s Newest Webinar

  Unveiling the Role of Biodegradation in a Circular Economy: Join Avecom’s Newest Webinar Join Avecom on November 14th and explore the vast potential of biodegradation in environmental remediation and discover Avecom's biopolymerization processes for...