Less is more!

Less is more!

door | mrt 14, 2022

Hierbij een prachtig voorbeeld van een retourslibgemaal van een rioolwaterzuivering in het midden van Nederland. In dit gemaal zijn zes 10” Hidrostal schroefcentrifugaal lagerstoelpompen geïnstalleerd voor het verpompen van retourslib. Alle pompen zijn uitgevoerd met een slijtvaste schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien is de binnenconus (slijtring) tijdens pompbedrijf uitwendig na te stellen en kan de waaierspeling snel en eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn uitermate geschikt voor het schadevrij transporteren van slibhoudende vloeistoffen, omdat de karakteristieke schroefcentrifugaalwaaier de samenstelling van het slib niet verstoort.

Met inzet van onze pompen is deze RWZI verzekert dat het retourslibproces optimaal en zo duurzaam mogelijk functioneert.

 

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS

Green deal brouwers besparen 2,3 miljoen m³ water

  Om bier te brouwen heb je veel water nodig. Daarom zochten en vonden de Green Deal Brouwers de voorbije vijf jaar manieren om in hun productieproces duurzamer om te gaan met water. Samen bespaarden ze tussen september 2018 en december 2023 in totaal 2 286 822...

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...