Less is more!

written by Hidrostal
14 · 3 · 22

Less is more!

door | mrt 14, 2022

Hierbij een prachtig voorbeeld van een retourslibgemaal van een rioolwaterzuivering in het midden van Nederland. In dit gemaal zijn zes 10” Hidrostal schroefcentrifugaal lagerstoelpompen geïnstalleerd voor het verpompen van retourslib. Alle pompen zijn uitgevoerd met een slijtvaste schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien is de binnenconus (slijtring) tijdens pompbedrijf uitwendig na te stellen en kan de waaierspeling snel en eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn uitermate geschikt voor het schadevrij transporteren van slibhoudende vloeistoffen, omdat de karakteristieke schroefcentrifugaalwaaier de samenstelling van het slib niet verstoort.

Met inzet van onze pompen is deze RWZI verzekert dat het retourslibproces optimaal en zo duurzaam mogelijk functioneert.

 

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...