Less is more!

door | mrt 14, 2022

Hierbij een prachtig voorbeeld van een retourslibgemaal van een rioolwaterzuivering in het midden van Nederland. In dit gemaal zijn zes 10” Hidrostal schroefcentrifugaal lagerstoelpompen geïnstalleerd voor het verpompen van retourslib. Alle pompen zijn uitgevoerd met een slijtvaste schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien is de binnenconus (slijtring) tijdens pompbedrijf uitwendig na te stellen en kan de waaierspeling snel en eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn uitermate geschikt voor het schadevrij transporteren van slibhoudende vloeistoffen, omdat de karakteristieke schroefcentrifugaalwaaier de samenstelling van het slib niet verstoort.

Met inzet van onze pompen is deze RWZI verzekert dat het retourslibproces optimaal en zo duurzaam mogelijk functioneert.

 

www.hidrostal.be

Pin It on Pinterest

Share This