Less is more!

Less is more!

door | mrt 14, 2022

Hierbij een prachtig voorbeeld van een retourslibgemaal van een rioolwaterzuivering in het midden van Nederland. In dit gemaal zijn zes 10” Hidrostal schroefcentrifugaal lagerstoelpompen geïnstalleerd voor het verpompen van retourslib. Alle pompen zijn uitgevoerd met een slijtvaste schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien is de binnenconus (slijtring) tijdens pompbedrijf uitwendig na te stellen en kan de waaierspeling snel en eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn uitermate geschikt voor het schadevrij transporteren van slibhoudende vloeistoffen, omdat de karakteristieke schroefcentrifugaalwaaier de samenstelling van het slib niet verstoort.

Met inzet van onze pompen is deze RWZI verzekert dat het retourslibproces optimaal en zo duurzaam mogelijk functioneert.

 

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

Life Cycle Assessment (LCA) Specialist

  ARCHE Consulting, located in Ghent and Leuven, provides regulatory compliance services for manufacturers or importers of chemicals, biocides, cosmetics, plant protection products, fertilizers, and plant bio-stimulants. We guide our clients through the complex...

Join Avecom’s Newest Webinar

  Unveiling the Role of Biodegradation in a Circular Economy: Join Avecom’s Newest Webinar Join Avecom on November 14th and explore the vast potential of biodegradation in environmental remediation and discover Avecom's biopolymerization processes for...