+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Less is more!

written by Hidrostal
14 · 3 · 22

Less is more!

door | mrt 14, 2022

Hierbij een prachtig voorbeeld van een retourslibgemaal van een rioolwaterzuivering in het midden van Nederland. In dit gemaal zijn zes 10” Hidrostal schroefcentrifugaal lagerstoelpompen geïnstalleerd voor het verpompen van retourslib. Alle pompen zijn uitgevoerd met een slijtvaste schroefcentrifugaalwaaier. Bovendien is de binnenconus (slijtring) tijdens pompbedrijf uitwendig na te stellen en kan de waaierspeling snel en eenvoudig worden geoptimaliseerd.

Hidrostal schroefcentrifugaalpompen zijn uitermate geschikt voor het schadevrij transporteren van slibhoudende vloeistoffen, omdat de karakteristieke schroefcentrifugaalwaaier de samenstelling van het slib niet verstoort.

Met inzet van onze pompen is deze RWZI verzekert dat het retourslibproces optimaal en zo duurzaam mogelijk functioneert.

 

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS

De doorbraak van ecodesign

Het grote tekort aan grondstoffen en de schaarste aan materialen zet enorme druk op de bedrijven in diverse sectoren met lange levertermijnen en hoge productprijzen als gevolg. Het besef van de eindigheid van grondstoffen en de risico’s van de klimaatopwarming hebben...

Pin It on Pinterest

Share This