Wij breiden nog altijd uit!

Wij breiden nog altijd uit!

door | mrt 14, 2022

Hidrostal blijft actief in het ontwikkelen van schroefcentrifugaal waaiers. Als uitvinder van deze unieke pompwaaier voelen wij ons ook verplicht om voortdurend naar aanvullingen binnen ons leveringsprogramma te zoeken en dat doen we dan ook. Inmiddels leveren wij meer dan 750 verschillende schroefcentrifugaal waaiers. Een groot deel van deze waaiers zijn leverbaar in meerdere materiaalsoorten, zoals nodulair gietijzer of hoogwaardig Duplex staal. 

Door de grote keuze aan waaiers, bieden wij u de beste pompselectie en zijn onze hydraulische rendementen gunstig. Dit draagt bij aan lage energiekosten en een optimale belasting van de pompen.

Middels de slimme modulaire bouw van onze pompen, kunnen wij met onze hydraulieken verschillende aandrijvingen voorzien. In het voorbeeld 12” Hidrostal lagerstoelpompen, in horizontaal droge opstelling. Hetzelfde hydrauliek kan bijvoorbeeld worden voorzien van een onderwatermotor, indien de klant wenst om de pomp in een natte pompkelder op te stellen. Dezelfde pomp is overigens ook inzetbaar voor het ‘visveilig’ verpompen van oppervlaktewater.

 

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS