Mag het een verstopping minder zijn?

written by Hidrostal
14 · 3 · 22

Mag het een verstopping minder zijn?

door | mrt 14, 2022

Door de toenemende vervuilingen in rioolgemalen en -stelsels, zijn terugkerende blokkades een wekelijks probleem. Het opheffen van onvoorziene storingen kost veel tijd, aandacht en geld. Eén verstopping per week komt jaarlijks op een kostenpost van ruim € 10.000. In dit gemaal is onlangs één pomp vervangen door een Hidrostal schroefcentrifugaalpomp, type H05K-MH3R met 55 kW elektromotor.

De nieuwe Hidrostal pomp wordt als ‘hoofdpomp’ gebruikt, zodat de betrouwbaarheid van het gehele gemaal is gewaarborgd. De investering wordt in 4 jaar terugverdiend en de beheerders kunnen weer rustig slapen!

Bijkomend voordeel is het hoge rendement van de Hidrostal schroefcentrifugaalpomp, hierdoor wordt er minder stroom verbruikt , wat indirect bijdraagt aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

www.hidrostal.be

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...