Novotec verhuist!

Novotec verhuist!

door | mrt 7, 2022

Sinds de opstart, nu 20 jaar geleden, biedt Novotec steeds een oplossing op maat voor het behandelen van verschillende types industriële afvalwater- en slibstromen. Zij leveren van component tot turn-key oplossingen. Om u nog beter te kunnen dienen, verhuist Novotec in het najaar naar een nieuw adres, Ambachtszone Roskam aan de Ambachtsweg 9 in Merelbeke.
Het gamma van Novotec omvat fysische, fysico-chemische (zoals lamellenseparatoren en DAF-units) en biologische behandelingstechnieken. Daarnaast bieden zij polishing- en slibontwateringssystemen (Squeez-R en Tumbl-R).
Novotec bouwt eveneens sturingskasten met bijhorende programmatie, inclusief overname op afstand en datalogging.
Piloot- en huurunits zijn tevens beschikbaar om uw specifieke case uit te testen en/of tijdelijke noden op te vangen.
Heeft een bedrijf niet voldoende ruimte, dan zijn hun kant-en-klare containers zeker de oplossing.
 

GERELATEERDE POSTS