Novotec verhuist!

Novotec verhuist!

door | mrt 7, 2022

Sinds de opstart, nu 20 jaar geleden, biedt Novotec steeds een oplossing op maat voor het behandelen van verschillende types industriële afvalwater- en slibstromen. Zij leveren van component tot turn-key oplossingen. Om u nog beter te kunnen dienen, verhuist Novotec in het najaar naar een nieuw adres, Ambachtszone Roskam aan de Ambachtsweg 9 in Merelbeke.
Het gamma van Novotec omvat fysische, fysico-chemische (zoals lamellenseparatoren en DAF-units) en biologische behandelingstechnieken. Daarnaast bieden zij polishing- en slibontwateringssystemen (Squeez-R en Tumbl-R).
Novotec bouwt eveneens sturingskasten met bijhorende programmatie, inclusief overname op afstand en datalogging.
Piloot- en huurunits zijn tevens beschikbaar om uw specifieke case uit te testen en/of tijdelijke noden op te vangen.
Heeft een bedrijf niet voldoende ruimte, dan zijn hun kant-en-klare containers zeker de oplossing.
 

GERELATEERDE POSTS

Regenwater als waterbron

De voorbije jaren is de klimaatverandering van een “inconvenient truth” geëvolueerd naar een onvermijdelijke realiteit. Toenemende waterschaarste vormt daar een verontrustend onderdeel van. Daarom zoeken steeds meer bedrijven naar alternatieve waterbronnen voor hun...

Waterzuivering: Een Bron van Groene Energie

Anaerobe waterzuiverings-installaties kunnen biogas produceren, een bron van groene energie die op verschillende vlakken kan ingezet worden bij bedrijven. Van energienetten naar aandrijving van warmtepompen: ontdek enkele opties om van uw waterzuiveringsinstallatie...