Novotec verhuist!

written by Novotec
07 · 3 · 22

Novotec verhuist!

door | mrt 7, 2022

Sinds de opstart, nu 20 jaar geleden, biedt Novotec steeds een oplossing op maat voor het behandelen van verschillende types industriële afvalwater- en slibstromen. Zij leveren van component tot turn-key oplossingen. Om u nog beter te kunnen dienen, verhuist Novotec in het najaar naar een nieuw adres, Ambachtszone Roskam aan de Ambachtsweg 9 in Merelbeke.
Het gamma van Novotec omvat fysische, fysico-chemische (zoals lamellenseparatoren en DAF-units) en biologische behandelingstechnieken. Daarnaast bieden zij polishing- en slibontwateringssystemen (Squeez-R en Tumbl-R).
Novotec bouwt eveneens sturingskasten met bijhorende programmatie, inclusief overname op afstand en datalogging.
Piloot- en huurunits zijn tevens beschikbaar om uw specifieke case uit te testen en/of tijdelijke noden op te vangen.
Heeft een bedrijf niet voldoende ruimte, dan zijn hun kant-en-klare containers zeker de oplossing.
 

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...