+32 3 336 15 50 info@milieugids.be

Novotec verhuist!

written by Novotec
07 · 3 · 22

Novotec verhuist!

door | mrt 7, 2022

Sinds de opstart, nu 20 jaar geleden, biedt Novotec steeds een oplossing op maat voor het behandelen van verschillende types industriële afvalwater- en slibstromen. Zij leveren van component tot turn-key oplossingen. Om u nog beter te kunnen dienen, verhuist Novotec in het najaar naar een nieuw adres, Ambachtszone Roskam aan de Ambachtsweg 9 in Merelbeke.
Het gamma van Novotec omvat fysische, fysico-chemische (zoals lamellenseparatoren en DAF-units) en biologische behandelingstechnieken. Daarnaast bieden zij polishing- en slibontwateringssystemen (Squeez-R en Tumbl-R).
Novotec bouwt eveneens sturingskasten met bijhorende programmatie, inclusief overname op afstand en datalogging.
Piloot- en huurunits zijn tevens beschikbaar om uw specifieke case uit te testen en/of tijdelijke noden op te vangen.
Heeft een bedrijf niet voldoende ruimte, dan zijn hun kant-en-klare containers zeker de oplossing.
 

GERELATEERDE POSTS

De doorbraak van ecodesign

Het grote tekort aan grondstoffen en de schaarste aan materialen zet enorme druk op de bedrijven in diverse sectoren met lange levertermijnen en hoge productprijzen als gevolg. Het besef van de eindigheid van grondstoffen en de risico’s van de klimaatopwarming hebben...

Pin It on Pinterest

Share This